Povezane vesti

Pucnjava u prodavnici u državi Njujork, ubijena jedna osoba

Glas Amerike 20.04.2021
VEST HEMPSTED, NJUJORK — Jedna osoba je ubijena, a dve povređene u pucnjavi u jednoj prodavnici na Long Ajlendu, u državi Njujork, saopštila je u utorak lokalna policija. Incident se dogodio u kancelariji menadžera, na drugom spratu prodavnice "Stop… »

Jedna osoba ubijena, dve ranjene u pucnjavi u Njujorku

Novi magazin 20.04.2021
Jedna osoba je ubijena a dve su ranjene danas u oružanom napadu na Long Ajlendu u predgradju Njujorku, javila je policija. Napad se dogodio oko 11 pre podne po lokalnom vremenu u kancelariji upravnika na spratu iznad prodavnice "Stop end Šop" (Stop &… »

Ponovo pucnjava u Americi: Jedan ubijen u prodavnici, dvoje ranjeno, napadač pobegao autobusom (video)

Blic 20.04.2021
Najmanje jedna osoba je ubijena a dvoje je ranjeno u marketu "Stop and shop" u Long Ajlednu (SAD), kada je za sada nepoznati napadač otvorio vatru, javljaju američki mediji. NBC je javio da se sumnja da je jedna osoba podlegla povredama, a u ubrzo je… »

Pucnjava usred njujorka: Napadač rešetao ljude u prodavnici, jedna osoba ubijena! (video)

Mondo 20.04.2021
Napadač pobegao autobusom. Napadač pobegao autobusom. Najmanje jedna osoba je danas ubijena, a dve su ranjene u pucnjavi u prodavnici na ostrvu Long Ajland u Njujorku, saopštila je lokalna policija. Napadač je u bekstvu, navodi lokalni ogranak… »

Ubistvo u Americi - još dvoje ranjeno u supermarketu VIDEO

B92 20.04.2021
Kako je saopštila policija, jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene u supermarketu "Stop and shop" u Long Ajlendu, kada je napadač otvorio vatru. On je potom pobegao sa mesta zločina, prenose američki mediji. Osumnjičeni je, kako se sumnja, nakon… »

Pucnjava u prodavnici na Long Ajlandu, jedna osoba poginula

Nova 20.04.2021
Jedna osoba je preminula, a dve su ranjene nakon pucnjave u prehrambenoj prodavnici na Long Ajlandu, saopštila je policija. Napadač je identifikovan kao Gabrijel DeVit i još uvek je u bekstvu. Policija je zamolila sve stanovnike Long Ajlanda da ostanu… »

Ponovo pucnjava U SAD! Najmanje jedna osoba ubijena, napadač seo u autobus i pobegao? (foto/video)

Večernje novosti 20.04.2021
Policija okruga Naso potvrdila je da je došlo do napada. Kako navodi "NJujork post", sumnja se da je napadač pobegao autobusom sa mesta napada, te je u toku potraga za njim. - Ubijena je 49-godišnja službenica - rekli su iz policije na konferenciji za… »

Vesti dana »