Povezane vesti
I Mihajlović je protiv: Superliga nije u duhu sporta
Mozzart sport 20.04.2021
Trener Bolonje se, očekivano, pridružio kritikama na račun najavljenog takmičenja. Malo je onih koji imaju pozitivan stav o najavljenoj Superligi Evrope. Od kada je objavljeno da se 12 klubova dogovorilo o osnivanju novog takmičenja, kritike stižu… »
Miha: Bogati postaju bogatiji, siromašni još siromašniji
Nova 20.04.2021
Srpski trener Siniša Mihajlović sumnja da bi ekipe poput Lester sitija mogle ikad više da osvoje titulu, ako zaživi Superliga Evrope. „To je za mene loša stvar, fudbal je najpraćeniji i najvoljeniji sport na svetu i zato ponekad oni autsajderi… »
I Mihajlović protiv Superlige: Mislim da je to lošta stvar, jer u fudbali "mali" klubovi mogu da pobede najveće
Večernje novosti 20.04.2021
Od kada je objavljeno da se 12 klubova dogovorilo o osnivanju novog takmičenja, kritike stižu iz minuta u minut. Javljaju se mnogi bivši fudbaleri, ali i siromašniji klubovi. - Mislim da je to loša stvar. Fudbal je najvoljeniji i najpopularniji sport… »
Vesti dana »
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 3 satajoš 46 povezanih
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 1 satjoš 40 povezanih
Fotografije napada batinaša na studente i profesore FDU koji su odavali poštu poginulima u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 4 satijoš 40 povezanih