Povezane vesti

Vučić u Briselu 26. aprila o ubrzanju evropskog puta Srbije

Politika 21.04.2021
BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boraviće 26. aprila u radnoj poseti sedištu EU, saznaje Tanjug u Briselu. Cilj posete i razgovora Aleksandra Vučića i najviših zavaničnika EU biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u… »

Vučić i Kurti u odvojenim posetama Briselu

Slobodna Evropa 21.04.2021
Evropsku prestonicu će naredne nedelje posetiti predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i premijer Kosova, Albin Kurti (Aljbin). Dok je, kako se saznaje, povod za Vučićevu posetu poziv šefa evropske diplomatije Josepa Borella (Žozep Borelj), biće ovo… »

Ništa od zajedničkog sastanka: Vučić i Kurti idu odvojeno u Brisel

Vesti online 21.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Aljbin Kurti boraviće sledeće nedelje u Briselu, ali ne u isto vreme, prenosi Ekonomija onlajn. Vučić će se sa evropskim zvaničnicima sastati 26. i 27. aprila, dok će Kurti u Briselu boraviti… »

Vučić u Briselu 26. aprila o ubrzanju evropskog puta Srbije

RTS 21.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 26. aprila u radnoj poseti sedištu EU, saznaje Tanjug u Briselu. Cilj posete i razgovora Vučića i najviših zvaničnika EU, biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u Brisel dolazi na poziv… »

Ništa od sastanka u Briselu: Vučić stiže 26. aprila, Kurti dva dana kasnije

B92 21.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u radnioj poseti Briselu 26. aprila, a tokom nje neće biti sastanka sa predstavnikom Prištine Aljbinom Kurtijem. Kosovski premijer Aljbin Kurti boraviće sledeće nedelje u Briselu, gde će se sastati sa… »

Vučić u Briselu 26. aprila o ubrzanju evropskog puta Srbije

RTV 21.04.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boraviće 26. aprila u radnoj poseti sedištu EU, saznaje Tanjug u Briselu. Cilj posete i razgovora Aleksandra Vučića i najviših zvaničnika EU biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u… »

Vučić u Briselu 26.: Aprila Sastanci sa fon der Lajen i Varheljijem

Blic 21.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 26. aprila u radnoj poseti EU, saznaje Tanjug u Briselu. Cilj posete i razgovora Aleksandra Vučića i najviših zavaničnika EU biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u Brisel dolazi na… »

Kurti sledeće nedelje u Briselu, neće se sastati sa Vučićem

Danas 21.04.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti tokom sledeće nedelje posetiće Brisel i tom će se prilikom susresti sa visokim zvaničnicima Evropske unije, izjavili su iz Vlade Kosova. Iz Vlade Kosova kažu da tokom te posete neće biti sastanka sa predsednikom Srbije… »

Vučić u Briselu 26. aprila o ubrzanju evropskog puta Srbije

Dnevnik 21.04.2021
BRISEL: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boraviće 26. aprila u radnoj poseti sedištu EU, saznaje Tanjug u Briselu. Cilj posete i razgovora Aleksandra Vučića i najviših zavaničnika EU biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u… »

Kurti sledeće nedelje u Briselu, neće se sastati sa Vučićem

Nova 21.04.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti tokom sledeće nedelje posetiće Brisel i tom će se prilikom susresti sa visokim zvaničnicima Evropske unije, izjavili su iz Vlade Kosova. Iz Vlade Kosova kažu da tokom te posete neće biti sastanka sa predsednikom Srbije… »

Vučić 26. Aprila u Briselu: Predsednik Srbije iduće nedelje u radnoj poseti EU

Večernje novosti 21.04.2021
Cilj posete i razgovora Aleksandra Vučića i najviših zavaničnika EU biće ubrzanje evrointegracija Srbije. Predsednik Srbije u Brisel dolazi na poziv šefa diplomatije EU, Žosepa Borelja, koji će tim povodom organizovati radni ručak za najvišu… »

Kurti putuje u Brisel naredne nedelje, ne sastaje se sa Vučićem

RTS 21.04.2021
Kosovski premijer Aljbin Kurti boraviće sledeće nedelje u Briselu, gde će se sastati sa predstavnicima EU, ali neće biti susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, izjavio je portparol kosovske vlade Perparim Kruezeiu. "Premijer Kurti ide u… »

Milivojević o dijalogu: Postoji interes da se nastavi, ali i dalje postoji ZSO kao obaveza

Telegraf 21.04.2021
Imajući u vidu kakva je pozicija Prištine, Kurtija, Osmani, mislim da će biti jako teško da se formira nekakva platforma, oni nastupaju s maksimalističkih pozicija koje za srpsku stranu nisu prihvatljive. Postoji interes da se dijalog Beograda i… »

Milivojević: Zajednica srpskih opština obaveza kao prethodno pitanje

RTS 21.04.2021
Zoran Milivojević, karijerni diplomata, ocenjuje za RTS da postoji interes da se dijalog Beograda i Prištine nastavi ali da je veoma važno kakva je sudbina Briselskog sporazuma i da je ZSO obaveza kao prethodno pitanje. Što se tiče međustranačkog… »

Kosovski mediji: Vučić i Kurti sledeće nedelje u Briselu

Danas 20.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Aljbin Kuri sastaće se sledeće nedelje u Briselu, saznaje prištinski portal Demokracia iz međunarodnih izvora. Kako prenosi Reporteri, sastanku će prisustvovati i visoki evropski zvaničnici… »

Prištinski mediji: Vučić i Kurti sledeće nedelje u Briselu

Večernje novosti 20.04.2021
Sastanku u Briselu prisustvovaće i visoki evropski zvaničnici, navodi portal i dodaje da se očekuje da će Vučić prvi otići u Brisel, a nakon njega i Kurti. Na sastancima će razgovarati o mogućnosti nastavka dijaloga Beograda i Prištine i… »

Vučić i Kurti sledeće nedelje u Briselu

Blic 20.04.2021
Internet portal Demokracia.com iz međunarodnih izvora saznaje da se sledeće nedelje očekuje susret u Briselu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtja. Kako prenosi Reporteri, sastanku će prisustvovati i visoki… »

Vesti dana »