Povezane vesti

Tragično preminuo učesnik takmičenja Zvezde Granda, Momir Lukovac!

Svet plus 21.04.2021
Tragično preminuo učesnik takmičenja Zvezde Granda, Momir Lukovac! Imao je 24. godine. Ovu vest saopštilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici Zvezda Granda na društvenim mrežama. Ovu tužnu vest potvrdilo je i nekoliko kolega… »

Preminuo mladi pevač, takmičar "Zvezda Granda"

B92 21.04.2021
Mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore je preminuo, saopštilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore. Lukovac je bio jedan od takmičara "Zvezda Granda". Žiri je hvalio njegov talenat, a Lukovac je uspeo da dođe do trećeg kruga takmičenja… »

"Upucao se pištoljem u stanu gde je živeo": Drugarica tragično nastradalog Momira Lukovca otkriva šta se dešavalo u noći…

Blic 21.04.2021
Krstinja Todorović, dugogodišnja drugarica i koleginica tragično nastaradalog nekadašnjeg učesnika "Zvezda Granda", Momira Lukovca (24) iznela je informacije koje je dobila iz Hitne pomoći povodom nemilog događaja i otkrila šta se desilo kobne… »

"Ne znamo šta ga je nateralo da se ubije": Prijateljica tragično nastradale zvezde "Granda" otkriva šta se dešavalo u…

Blic 21.04.2021
Nakon tragične smrti Momira Lukovca (24), nekadašnjeg učesnika "Zvezda Granda", oglasila se njegova dugogodišnja drugarica i koleginica Krstinja Todorović koja je istakla da nije mogla ni da nasluti da će se nešto ovakvo desiti. - To se desilo… »

Tragedija! Otkriven uzrok smrti zvezde Granda!? Koleginica otkrila detalje iz života - "Niko ne zna zašto je to uradio"

Mondo 21.04.2021
Momir je imao samo 24 godine. Momir je imao samo 24 godine. Takmičarka Zvezda Granda, Krstinja Todorović, bila je bliska sa tragično preminulim pevačem Momirom Lukovcem (24) iz Podgorice, koji je takođe bio učesnik ovog muzičkog takmičenja… »

ŠOK! Krstinja OTKRILA! Takmičar Granda Momir Lukovac izvršio SAMOUBISTVO?!

Svet & Skandal 21.04.2021
Prema pisanju domaćih medija, navodno je takmičar „Zvezda Granda” Momir Lukovac izvršio samoubistvo. Povodm njegove tragične smrti oglasila se Krstinja Todorović, takmičarka „Zvezda Granda”, koja je s Momirom bila bliska, a zajedno su išli… »

ŠOK! Tragična SMRT ZVEZDE GRANDA (24): Kolege mladog muzičara u neverici - Druže, zašto?!

Mondo 21.04.2021
Užasna vest saopštena u Crnoj Gori. Užasna vest saopštena u Crnoj Gori. Mladi pevač Momir Lukovac (24), učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", tragično je preminuo u utorak, potvrđeno je "Blicu". Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i… »

Drugarica slomljena zbog preminulog takmičara "zvezda granda" Bio je u studiju, snimao pesmu, pa digao ruku na sebe

Večernje novosti 21.04.2021
Nakon što je u javnosti odjeknula tužna vest o smrti mladog Momira, javila se Krstinja, vidno potresena pa je za medije ispričala šta se zapravo dogodilo prošle noći u Crnoj Gori. - To se desilo sinoć kasno, ali s obzirom na to da je istraga još u… »

Poznat uzrok smrti zvezde „Granda“ Momira Lukovca

Nova 21.04.2021
Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", dvadesetčetvorogodišnji Momir Lukovac, navodno je izvršio samoubistvo, te je istraga trajala do ranih jutarnjih sati, saznaje portal Nova.rs. Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i… »

Umro mladi pevač Momir Lukovac (24): Zvezde "Granda" se opraštaju, uzrok smrti još nepoznat

Blic 21.04.2021
Mladi pevač Momir Lukovac (24), učesnik takmičenja za zvezdu "Granda", preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima. Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" oglasili su se i oprostili od mladog pevača… »

Umro Momir Lukovac, mladi takmičar „Zvezda Granda“

Nova 21.04.2021
Mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore je preminuo, saopštilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja "Zvezde Granda". Lukovac je bio jedan od takmičara „Zvezda Granda“. Žiri je hvalio njegov talenat, a Lukovac je… »

Sunce moje, šta uradi od sebe: Pevači se opraštaju od Momira

Nova 21.04.2021
Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" objavili su noćas na društvenim mrežama nezvaničnu informaciju da je tragično preminuo ovogodišnji učesnik "Zvezda Granda" Momir Lukovac (24). Za sada još… »

Poslednji nastup preminule zvezde „Granda“

Nova 21.04.2021
Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Momir Lukovac, iznenada je sinoć preminuo u 24. godini, a uzrok smrti još uvek nije poznat. Iako nije bio toliko poznat široj javnosti, njegov poslednji nastup u januaru ove godine u šou… »

Rekao je Karleuši "smršaću, majke mi": Ovo je poslednji nastup tragično preminulog učesnika Zvezda Granda! (video)

Mondo 21.04.2021
Jelena mu je dala komplimente i tražila da prođe u sledeći krug. Jelena mu je dala komplimente i tražila da prođe u sledeći krug. Mladi pevač Momir Lukovac iz Podgorice, učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", tragično je preminuo u 24… »

Poslednji nastup tragično preminulog takmičara "Zvezde Granda" Imao je zlatni glas - Po ovome ćemo ga pamtiti (video)

Večernje novosti 21.04.2021
Momir Lukovac je učestvovao u aktuelnoj sezoni popularnog šoua "Zvezde Granda", a uspeo je da dođe do trećeg kruga takmičenja. NJegov poslednji nastup bio je krajem januara, a tada je pevao pesme “Prokleta je violina", od Saše Matića, i "Da me je… »

Velika tragedija: Preminuli Momir bi za četiri dana proslavio 25. rođendan

Večernje novosti 21.04.2021
On je privukao veliku pažnju svojim učešćem i moćnim glasom, a tokom pregovora da li će proći u naredni krug ili ne, postavljeno mu je pitanje šta je u horoskopu. - Bik. Rođen sam 25. aprila - otkrio je tada Momir. - E, sad... - nasmejao se Saša… »

Umro Momir Lukovac, zlatni glas: Po ovome ćemo ga pamtiti: Poslednji nastup tragično preminule mlade zvezde "Granda"

Blic 21.04.2021
Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja "Zvezde Granda" objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom… »

"U šoku: Sam!" Pevač Danijel Alibabić izrazio saučešće porodici Momira Lukovca (24), mlade zvezde "Granda": "bio je…

Blic 21.04.2021
Crnogorski pevač Danijel Alibabić uputio je sinoć u izjavi za “Blic” izraze najdubljeg saučešća porodici Momira Lukovca (24), povodom vesti koje su njegove kolege i prijatelji objavili na društvenim mrežama da je mladi učesnik takmičenja… »

Preminuo učesnik takmičenja "zvezde granda": Kolege se na mrežama opraštaju od Momira Lukovca (foto)

Večernje novosti 21.04.2021
Naime, Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici ovog TV formata su na društvenim mrežama preneli nezvanično saznanje da je učesnik trenutno aktuelne sezone Momir Lukovac preminuo. Ovu tužnu vest potvrdilo je i nekoliko kolega Momira… »

Vesti dana »