Povezane vesti

Pritvoren Slobodan Kašćelan navodni vođa 'kavačkog' klana u Crnoj Gori

Slobodna Evropa 21.04.2021
Nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici, Slobodanu Kašćelanu, navodnom vođi kavačkog kriminalnog klana iz Kotora, kasno sinoć, 21. aprila, određeno je zadržavanje do 72 sata. Zadržavanje je određeno i ostalima, koji su… »

Specijalna policija ušla u kašćelanove i zvicerove prostorije: "Češljali" imovinu članova Kavačkog klana, blokada Kotora

Mondo 21.04.2021
Pripadnici Sektora specijalne policije pretresli su pokretnu i nepokretnu imovinu koju koriste članovi kavačkog kriminalnog klana u kotorskom naselju Kavač. Pripadnici Sektora specijalne policije pretresli su pokretnu i nepokretnu imovinu koju koriste… »

Objavljen snimak hapšenja Slobodana Kašćelana, navodnog vođe kavačkog klana /video/

Sputnik 21.04.2021
Policija je u utorak uveče uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana. Ovu inforamciju ubrzo je potvrdio i potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović, a policija je objavila snimak hapšenja. Abazović je… »

Abazović o hapšenju Kašćelana: Ruka pravde je krenula

Nova 21.04.2021
Potpredsednik Vlade Dritan Abazović izjavio je danas da je hapšenje navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih deset godina. „Ne bih želeo da ulazim u detalje, jer akcija nije… »

"Ruka pravde je definitivno krenula" Oglasio se Abazović: Akcija nije završena, očekuju se nova hapšenja u toku dana?

Srbija danas 21.04.2021
Abazović je rekao da će se Crna Gora, ukoliko ne bude opstrukcija, izboriti sa organizovanim kriminalom. Potpredsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je hapšenje navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana najveći uspeh… »

VIDEO: Objavljen snimak hapšenja Slobodana Kašćelana

Radio 021 21.04.2021
Crnogorska policija objavila je snimak hapšenja vođe kavačkog klana Slobodana Kašćelana. Kašćelan je uhapšen je sinoć u Kotoru, a u istoj akciji privedeno je još troje njegovih saradnika. Zbog ove akcije sazvan je hitan sastanak u Podgorici… »

Ovako je "pao" kašćelan: Pogledajte snimak hapšenja navodnog vođe Kavačkog klana (video)

Večernje novosti 21.04.2021
On je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Navodno je u Kotoru pored Kašćelana… »

Od egzekutora do svedoka saradnika: Pokušao da ubije vođu kavačkog klana, pa odlučio da "propeva"

Blic 21.04.2021
Nadležni organi došli su do sumnje da je kriminalna grupa koja je 22. januara u Podgorici planirala ubistvo Slobodana Kašćelana, vođe "kavačkog klana" koji je kasno sinoć uhapšen u Kotoru, ulogu ubice dodelila Milu Jovanoviću, članu koji je sada… »

Ko je Kašćelan koji je sinoć uhapšen: Sumnjiči se za najteža krivična dela, zakleo se da će likvidirati sve škaljarce

Srbija danas 21.04.2021
Slobodan Kašćelan (55), koji važi za vođu ozloglašenog "kavačkog" klana, prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je u toku noći u Kotoru. On je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan?

B92 21.04.2021
Kotor -- Policija je u utorak uveče uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana, javljaju podgoričke "Vijesti". Kako navodi list, pozivajući se na neimenovani izvor uključen u istragu, Kašćelan je uhapšen zbog… »

Ko je slobodan kašćelan koji je sinoć uhapšen? Policija mu pre manje od mesec dana upala u kuću - poternica za njim…

Večernje novosti 21.04.2021
On je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Navodno je u Kotoru pored Kašćelana… »

Vesti dana »