Povezane vesti
Ispovest Marka Đokovića: “Hteo sam da budem kao Novak, to me uništilo, a onda se pojavio Pepe Imaz”
Vesti online 21.04.2021
Marko Đoković, srednji brat najboljeg tenisera sveta Novaka, živi već godinama u Španiji u Marbelji gde ima svoju akademiju, a u velikoj ispovesti za španski “El Mundo” ispričao je kroz kakve je sve životne teškoće i iskušenja prolazio… »
Istina o odnosu Novaka i Imaza: Marko Đoković otkriva kako je španski "guru" pomogao Noletu: Pepe ga je naučio jednu vrlo…
Sportal blic 20.04.2021
Kako je Novak Đoković došao u ruke Imaza? Đokovićev brat Marko otkrio je to u trećem delu ispovesti za španski "El Mundo" - Novak je četiri godine stariji od mene i, kako je počeo da putuje vrlo mlad, teško da bismo mogli da imamo blizak odnos… »
Vesti dana »

(Foto) ko je Martin član grupe DNK koji je poginuo u požaru: Smršao je 51 kilogram i bio inspiracija mnogima: "Ako ja mogu sa 150 kg da dođem do 99, možete i vi"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

Dačić o navodnoj upotrebi zvučnog topa: Policija nije upotrebila ni pendrek, a kamoli nešto drugo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Diskoteka smrti imala lažne dozvole, "padaju" funkcioneri! 5 detalja o požaru u Kočanima koji izazivaju jezu: "Boli me duša, on je manijak"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Kolona saniteta sa teško povređenima iz diskoteke u Kočanima pod rotacijom juri ka VMA
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Crvena zvezda golom u nadoknadi vremena pobedila Spartak na proslavi rođendana
Danas pre 1 satjoš 1 povezana