Povezane vesti
Ispovest Marka Đokovića: “Hteo sam da budem kao Novak, to me uništilo, a onda se pojavio Pepe Imaz”
Vesti online 21.04.2021
Marko Đoković, srednji brat najboljeg tenisera sveta Novaka, živi već godinama u Španiji u Marbelji gde ima svoju akademiju, a u velikoj ispovesti za španski “El Mundo” ispričao je kroz kakve je sve životne teškoće i iskušenja prolazio… »
Istina o odnosu Novaka i Imaza: Marko Đoković otkriva kako je španski "guru" pomogao Noletu: Pepe ga je naučio jednu vrlo…
Sportal blic 20.04.2021
Kako je Novak Đoković došao u ruke Imaza? Đokovićev brat Marko otkrio je to u trećem delu ispovesti za španski "El Mundo" - Novak je četiri godine stariji od mene i, kako je počeo da putuje vrlo mlad, teško da bismo mogli da imamo blizak odnos… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 28 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Radio 021 pre 34 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih