Povezane vesti
Ispovest Marka Đokovića: “Hteo sam da budem kao Novak, to me uništilo, a onda se pojavio Pepe Imaz”
Vesti online 21.04.2021
Marko Đoković, srednji brat najboljeg tenisera sveta Novaka, živi već godinama u Španiji u Marbelji gde ima svoju akademiju, a u velikoj ispovesti za španski “El Mundo” ispričao je kroz kakve je sve životne teškoće i iskušenja prolazio… »
Istina o odnosu Novaka i Imaza: Marko Đoković otkriva kako je španski "guru" pomogao Noletu: Pepe ga je naučio jednu vrlo…
Sportal blic 20.04.2021
Kako je Novak Đoković došao u ruke Imaza? Đokovićev brat Marko otkrio je to u trećem delu ispovesti za španski "El Mundo" - Novak je četiri godine stariji od mene i, kako je počeo da putuje vrlo mlad, teško da bismo mogli da imamo blizak odnos… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Topom ste udarili na našu ljubav i empatiju – ko ste vi?
RTS pre 34 minutajoš 28 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 7 satijoš 9 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji 59 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 2 satajoš 227 povezanih

Opozicija najavila krivične prijave zbog "zvučnog topa", nadležni odbacuju navode da je korišćen
NIN pre 59 minutajoš 68 povezanih