Повезане вести
Рашковић Ивић: Палма ме је звао 15 пута, блокирала сам га
Радио 021 21.04.2021
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је данас да ју је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма "звао 15 пута, а можда и више", након што је рекла да би влада требало да одмах падне пошто су… »
Рашковић Ивић: Марковић ме звао 15 пута, блокирала сам га
Нова 21.04.2021
Политиколог Бобан Стојановић и потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић били су гости емисије "Међу нама" која се емитује на телевизији Нова С. Рашковић Ивић је том приликом зјавила да ју је председник Јединствене… »
Ружић о оптужбама против Палме: Надлежни да раде свој посао
Нова 21.04.2021
Потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар просвете Бранко Ружић изјавио је данас поводом оптужби на рачун Драгана Марковића Палме да "приватно, ментално и психолошки" није у позицији да коментарише "једну тако… »
Ружић: Оптужбе против Марковића „ружна тема“, надлежни да раде свој посао
Н1 Инфо 21.04.2021
Потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар просвете Бранко Ружић изјавио је данас поводом оптужби на рачун Драгана Марковића Палме да "приватно, ментално и психолошки" није у позицији да коментарише "једну тако… »
Дачић: Никада нисам био на тим тајним журкама, полиција прати сваки мој корак
Данас 21.04.2021
Председник Скупштине Србије о "журкама у Јагодини" и међустраначком дијалогу Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас поводом навода да је био један од учесника „тајних журки“ у Јагодини да је он увек под… »
Дачић: Нисам присуствовао тајним журкама
Нова 21.04.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је поводом навода да је био један од учесника "тајних журки" у Јагодини да је он увек под присмотром полиције, па је сваки његов одлазак и у тај град забележен. „Ја сам већ 13 год… »
Дачић: Нисам присуствовао тајним журкама, сваки мој долазак у Јагодину забележен
Н1 Инфо 21.04.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је поводом навода да је био један од учесника "тајних журки" у Јагодини да је он увек под присмотром полиције, па је сваки његов одлазак и у тај град забележен. „Ја сам већ 13 год… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Амерички партнери нису дозволили НИС-у наставак активности, захтевају комплетан излазак руског власништва
РТС пре 1 сатјош 48 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
Мишко о Обрадовићевој изјави: "Увек неки проблеми са играчима и 2005. и 2025. године"
Спортске.нет пре 1 сатјош 24 повезане