Повезане вести

Власник Ливерпула: Кајем се што сам “увукао” клуб у Суперлигу

Власник Ливерпула: Кајем се што сам “увукао” клуб у Суперлигу

Вести онлине 21.04.2021
Власник Ливерпул Џон Хенри извинио се данас навијачима, фудбалерима и тренеру Јиргену Клопу због одлуке да клуб учествује у оснивању европске Суперлиге. – Желим да се извиним свим навијачима и поштоваоцима Ливерпула за… »
Власник Ливерпула упутио извињење: ‘Овај пројекат никада није ни требало да остане на снази без подршке навијача’

Власник Ливерпула упутио извињење: ‘Овај пројекат никада није ни требало да остане на снази без подршке навијача’

Хот спорт 21.04.2021
Славни клуб је одустао од учешћа у новом такмичењу! Први човек Ливерпула Џон Хенри се извинио навијачима и екипи због ситуације са ‘Суперлигом’. Ливерпул је напустио такмичење након само 48 сати. Навијачи су имали главни… »
Емотивно обраћање, власник Ливерпула се извинио навијачима

Емотивно обраћање, власник Ливерпула се извинио навијачима

Спортске.нет 21.04.2021
Власник Ливерпула Џон Хенри извинио се данас навијачима тог фудбалског клуба и навео да је без њих немогућ пројекат Суперлиге Европе. "Желим да се извиним свим навијачима Ливерпула на проблемима које сам изазвао у последњих 48… »
Власник Ливерпула цвили - опростите, ја сам једини кривац! Понизно извињење навијачима, тиму, хоће ли проћи?

Власник Ливерпула цвили - опростите, ја сам једини кривац! Понизно извињење навијачима, тиму, хоће ли проћи?

Мондо 21.04.2021
Поверење је одавно већ нарушено, може ли се повратити? Поверење је одавно већ нарушено, може ли се повратити? Не смирује се уопште хаос у Енглеској после пропасти Суперлиге. Осетили су бизнисмени бес навијача, а Американци су… »

Вести дана »