Povezane vesti

Kavčanima i njihovom vođi Slobodanu Kašćelanu određen pritvor: Saslušavanje trajalo satima, jake policijske snage bile…

Blic 21.04.2021
Specijalni državni tužilac Saša Čađenović odredio je zadržavanje do 72 sata sedmorici navodnih članova kavačkog kriminalnog klana, koji su uhapšeni sinoć i jutros. On je doneo rešenje o zadržavanju vođe tog klana Slobodana Kašćelana… »

Uhapšen vođa kavačkog kriminalnog klana: Slobodan Kašćelan pao u Kotoru (VIDEO)

Vesti online 21.04.2021
Policija je uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana. Kako navode Vijesti, pozivajući se na neimenovani izvor uključen u istragu, Kašćelan je uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu, koja je… »

Ovako su uhapšeni Kašćelan i navodni pripadnici kriminalne grupe u Crnoj Gori

Telegraf 21.04.2021
Kašćelan i trojica navodnih pripadnika kriminalne grupe uhapšeni su u Kotoru, a jedan u Pljevljima. Službenici Uprave policije Crne Gore objavili su snimak hapšenja navodne kriminalne grupe, a kako su ranije danas javili crnogorski mediji, među… »

Akcija nije završena: Pretresi po Crnoj Gori se nastavljaju - Evo šta se dešava nakon hapšenja Kašćelana

Večernje novosti 21.04.2021
Potpredsednik Vlade Dritan Abazović oglasio se nakon hapšenja Kašćelana. Kašćelan je u policijskoj evidenciji označen kao jedan od vođa kavačkog klana. Osim njega, šefom tog klana policija označava Radoja Zvicera, koji u Crnoj Gori nikada nije… »

Podgorica blokirana, policija sprovodi "kavčane": Slobodan Kašćelan ostaje u pritvoru!

Mondo 21.04.2021
U Specijalnom državnom tužilaštvu završeno je saslušanje pripadnika kavačkog klana koji su ranije danas uhapšeni u Crnoj Gori. U Specijalnom državnom tužilaštvu završeno je saslušanje pripadnika kavačkog klana koji su ranije danas uhapšeni u… »

Počelo je: Prva saslušanja članova kavačkog klana - jake policijske snage ispred Tužilaštva VIDEO

B92 21.04.2021
U Specijalnom državnom tužilaštvu Crne Gore počela su saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana. Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva. Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir… »

Počelo saslušanje Kašćelana i ostalih Kavčana u Tužilaštvu

Nova 21.04.2021
Saslušanje osumnjičenih članova kavačkog klana počelo je u Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici, javljaju "Vijesti". Jake policijske snage trenutno se nalaze ispred Specijalnog državnog tužilaštva i obezbeđuju zgradu. Navodni vođa… »

Počela saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana

RTS 21.04.2021
U Specijalnom državnom tužilaštvu počela su saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana. Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan… »

Počela saslušanja osumnjičenih članova kavačkog klana: Policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog tužilaštva, traga…

Večernje novosti 21.04.2021
Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva, javljaju crnogorski mediji. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto Maroš… »

Abazović: Hapšenje Kašćelana podvig crnogorske policije

Novi magazin 21.04.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je hapšenje vodje kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana "podvig" crnogorske policije. "Ovo je, po mom skromnom sudu, najveći uspeh koji je crnogorska policija ostvarila u proteklih… »

Uhapšen vođa kavačkog klana

Danas 21.04.2021
Crnogorska policija uhapsila je vođu „kavačkog klana“ Slobodana Kašćelana i najmanje dvojicu njegovih saradnika, objavili su jutros podgorički mediji. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da… »

Jovanović: Kašćelanov klan povezan sa grupom Veljka Belivuka

N1 Info 21.04.2021
Novinarka KRIK-a Bojana Jovanović za N1 kaže da je deo klana uhapšenog Slobodana Kašćelana bio povezan sa grupom nedavno uhapšenog Veljka Belivuka. „Oni su veoma blisko sarađivali i Belivukova grupa Principi je postala zapravo neki ogranak tog… »

Crna Gora: Uhapšen osumnjičeni vođa “kavačkog” klana Slobodan Kašćelan

Glas Amerike 21.04.2021
PODGORICA — Crnogorska policija uhapsila je u srijedu u Kotoru osumnjičenog vođu “kavačkog” narko klana i još najmanje tri osumnjičena pripadnika te kriminalne organizacije u čijim obračunima sa suparničkim “škaljarskim” klanom je u… »

Policija objavila snimak hapšenja; mediji: To je Kašćelan VIDEO

B92 21.04.2021
Podgorica -- Crnogorska policija objavila snimak velike akcije hapšenja. Mediji: Priveden jedan od najtraženijih pripadnika kriminalnih grupa Slobodan Kašćelan. Kašćelan, koji važi za jednog od vođa "kavačkog" klana, uhapšen je sinoć u Kotoru… »

Dritan Abazović potvrdio

B92 21.04.2021
Podgorica -- Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio da je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. Abazović je pozdravio akciju policije i kazao da je to najveći uspeh, jer je, kako ističe, reč o… »

Filmski plan ubistva Kašćelana: Spremili mu bombu od 5,8 kg

Nova 21.04.2021
Jedan od navodnih vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan, koji je sinoć uhapšen sa telohraniteljem Vladimirom Vučkovićem, Kotoraninom Milošem Radonjićem i Krstom Marošom, više puta se našao na meti atentatora, a poslednji put krajem januara… »

Abazović potvrdio hapšenje Kašćelana

Politika 21.04.2021
PODGORICA - Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je da je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan i ocenio da je to najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih deset godina. Abazović je pozdravio… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

N1 Info 21.04.2021
Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kašćelan, njegov… »

"Ruka pravde je krenula, akcija se nastavlja": Uhapšen Zvicerov kum, pao i Kašćelanov telohranitelj! Oglasio se Abazović

Mondo 21.04.2021
U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan sa nekoliko članova njegove kriminalne grupe. U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan sa nekoliko… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

RTV 21.04.2021
KOTOR - Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je da je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan i ocenio da je to najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih deset godina. Abazović je pozdravio akciju… »

"Ruka pravde je krenula": Abazović o hapšenju vođe kavačkog klan: Akcija nije završena, danas će biti pretresa na više…

Blic 21.04.2021
Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je danas da je hapšenje navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih deset godina. - Ne bih želio da ulazim u detalje, jer akcija… »

Oglasio se i Dritan: Ruka pravde je krenula

Vesti online 21.04.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je da je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. Abazović je pozdravio akciju policije i kazao da je to najveći uspeh, jer je kako ističe, reč o kriminalnim… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

RTS 21.04.2021
Crnogorska policija uhapsila je Slobodan Kašćelana, navodnog vođu kavačkog klana, zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora… »

Veliki udar na mafiju u crnoj gori! Sa Kašćalenom uhapšen i njegov telohranitelj

Mondo 21.04.2021
Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i… »

Abazović: Uhapšen Kašćelan - najveći uspeh crnogorske policije

Radio 021 21.04.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je danas da je uhapšen navodni vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan i ocenio da je to "najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih 10 godina". "Ne bih želio da ulazim u detalje, jer akcija… »

Informacija iz vrha policije: Pored Kašćelana uhapšen i Zvicerov kum, kavački klan je obezglavljen

Srbija danas 21.04.2021
Policija je jutros zvanično saopštila da preduzimaju planske aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto… »

Abazović nakon hapšenja Kašćelana, telohranitelja i Zvicerovog kuma: "Ruka pravde je krenula"

Telegraf 21.04.2021
Abazović je rekao da će se Crna Gora, ukoliko ne bude opstrukcija, izboriti sa organizovanim kriminalom. Potpredsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je hapšenje navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana najveći uspeh… »

U Crnoj Gori uhapšen navodni vođa crnogorskog Kavačkog klana

Insajder 21.04.2021
Crnogorska policija uhapsila je vođu "kavačkog klana" Slobodana Kašćelana i najmanje dvojicu njegovih saradnika, prenose mediji Crne Gore. Policija se nije oglašavala o konkretnom hapšenju ali je na svom zvaničnom tviter nalogu objavila snimak… »

Crnogorski mediji: Uhapšen vođa kavačkog klana

Novi magazin 21.04.2021
Crnogorska policija uhapsila je vođu "kavačkog klana" Slobodana Kašćelana i najmanje dvojicu njegovih saradnika, objavili su jutros podgorički mediji. Policija se nije oglašavala. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan… »

Potraga za Zvicerom: Nakon hapšenja prvog čoveka kavačkog klana, drugi pobegao iz crne gore

Blic 21.04.2021
Crnogorska policija sinoć je sprovela akciju u kojoj je sa dvojicom saradnika uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana. Potraga je nastavljena za drugim navodnim vođom ovog klana Radojem Zvicerom, čije mesto gde se krije pokišavaju… »

Snimak hapšenja kavčana: Kašćelan i pripadnici klana sprovedeni pod jakim snagama (video)

Blic 21.04.2021
Crnogorska policija objavila je snimak sinoćnjeg hapšenja, kada su uhvaćeni Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana, i najmanje četvorica njegovih bliskih saradnika. Prema pisanju crnogorskih medija, Kašćelan i trojica navodnih pripadnika… »

Hitan sastanak u Podgorici

B92 21.04.2021
Podgorica -- Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastaće se danas sa čelnicima Uprave policije koji su rukovodili akcijom hapšenja Slobodana Kašćelana. Kašćelan, koji slovi za vođu "kavačkog" kriminalnog klana, uhapšen je sinoć, kao… »

objavljen snimak hapšenja Kašćelana.. pogledajte video policije

U centar 21.04.2021
Crnogroska policija objavila je snimak hapšenja koje se dogodilo noćas, a kako su objavile Vijesti slobode je lišen Slobodan Kašćelan, vođa „kavačkog“ klana . Kavački klan se smatra najopasnijim u regionu. Mediji javljaju da je i Radoje… »

Ko je Slobodan Kašćelan?

B92 21.04.2021
Kotor -- Vođa kavačkog klana, Slobodan Kašćelan, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela. Kašćelan i trojica navodnih pripadnika te grupe uhapšeni su u Kotoru, a… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

Sandžak haber 21.04.2021
KOTOR – Slobodan Kašćelan, koji je u policijskoj evidenciji označen kao vođa tzv. kavačkog kriminalnog klana, uhapšen je u Kotoru, prenose danas podgorički mediji. Uprava policije nije potvrdila ovo hapšenje. Pozivajući se na svoja saznanja… »

Pogledajte snimak hapšenja vođe kavačkog klana! Ovako je "pao" Slobodan Kašćelan (video)

Mondo 21.04.2021
U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. Slobodan Kašćelan (55), koji važi za vođu ozloglašenog… »

Vođa kavačkog klana uhapšen u Kotoru, preti mu 40 godina robije

Luftika 21.04.2021
Jedan od navodnih vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je u policijskoj akciji zbog optužbi za organizovanje kriminalne grupe koja se sumnjiči za izvršenje najtežih krivičnih dela i za koja je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina… »

VIDEO Ovako je pao vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan

Nova 21.04.2021
Jedan od vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kašćelan se sumnjiči za… »

Abazović sa zvaničnicima policije zbog hapšenja Kašćelana

Nova 21.04.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastaće se danas sa čelnicima Uprave policije Zoranom Brđaninom i Dejanom Kneževićem, koji su rukovodili akcijom hapšenja navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana i njegovih… »

Ko su Kašćelan i Zvicer, navodne vođe kavačkog klana? Jedan uhapšen, za drugim se traga

Telegraf 21.04.2021
Kašćelan i Zvicer, koji su u policijskoj evidenciji označeni kao vođe kavačkog klana, postali su poznati široj javnosti nakon pokušaja atentata na njih. Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je… »

Isplivao snimak hapšenja crnogorskog "dona": Ovako je "pao" Slobodan Kašćelan (video)

Srbija danas 21.04.2021
Slobodan Kašćelan, koji je u policijskoj evidenciji označen kao vođa tzv. kavačkog kriminalnog klana, uhapšen je u Kotoru, prenose danas podgorički mediji. Uprava policije Crne Gore objavila je snimak hapšenja jednog od vođe kavčana. Službenici… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

IndeksOnline 21.04.2021
KOTOR – Slobodan Kašćelan, koji je u policijskoj evidenciji označen kao vođa tzv. kavačkog kriminalnog klana, uhapšen je u Kotoru, prenose danas podgorički mediji. Uprava policije nije potvrdila ovo hapšenje. Pozivajući se na svoja saznanja… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan

Blic 21.04.2021
Vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kako navode crnogorske… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

Dnevnik 21.04.2021
KOTOR: Slobodan Kašćelan, koji je u policijskoj evidenciji označen kao vođa tzv. kavačkog kriminalnog klana, uhapšen je u Kotoru, prenose danas podgorički mediji. Uprava policije nije potvrdila ovo hapšenje. Pozivajući se na svoja saznanja… »

Ko je uhapšeni Slobodan Kašćelan: Vođa kavačkog klana koji je obećao da će sve "škaljarce" zbrisati sa lica Zemlje

Mondo 21.04.2021
Kašćelan je široj javnosti postao poznat nakon neuspelog atentata na njega i njegovog telohranitelja Vladana Vučkovića iz Herceg Novog 2016. godine u Novom Sadu. Kašćelan je široj javnosti postao poznat nakon neuspelog atentata na njega i njegovog… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, vođa kavačkog klana

Nova 21.04.2021
Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. To je… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

Politika 21.04.2021
KOTOR - Policija je u utorak uveče uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana, javljaju podgoričke „Vijesti”. Kako navodi list, pozivajući se na neimenovani izvor uključen u istragu, Kašćelan je uhapšen… »

Ko je Slobodan Kašćelan, vladar balkanskog podzemlja

Nova 21.04.2021
Vođa kavačkog kriminalnog klana, Slobodan Kašćelan, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kašćelan i trojica… »

Ko je Slobodan Kašćelan - vođa kavačkog klana koji je preživeo atentat u Novom Sadu

Radio 021 21.04.2021
Vođa kavačkog klana, Slobodan Kašćelan, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Kašćelan i trojica navodnih… »

Specijalni sastanak zbog kašćelana: Dritan Abazović danas sa čelnicima Uprave policije Crne Gore

Večernje novosti 21.04.2021
Na konsultacije kod koordinatora bezbednosnih službi pozvani su i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i državni sekretari MUP-a Zoran Miljanić i Rade Milošević. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana uhapšen zbog sumnje da je… »

Uhapšen jedan od vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan

Nedeljnik 21.04.2021
Printscreen/YouTube/Vijesti TV Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć u Crnoj Gori zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena… »

Uhapšen vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan!?

U centar 21.04.2021
Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. To je… »

Vijesti: Uhapšen vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan

Radio 021 21.04.2021
Vođa kavačkog klana, Slobodan Kašćelan, uhapšen je sinoć, pišu podgoričke Vijesti. Izvor iz policije, uključen u istragu, tvrdi da su mu lisice na ruke stavljene zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više… »

"Pao" vođa kavačkog klana! Uhapšen Slobodan Kašćelan u Kotoru

Mondo 21.04.2021
U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. U toku noći u Kotoru uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan. On je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen zbog sumnje… »

Uhapšen slobodan kašćelan? Navodni vođa kavačkog klana i njegovi saradnici "pali" u Kotoru i Pljevljima

Večernje novosti 21.04.2021
On je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Navodno je u Kotoru pored Kašćelana… »

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa kavačkog klana

Telegraf 21.04.2021
On i njegovi saradnici "pali" su u Kotoru i Pljevljima. U toku noći u Kotoru je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, prenose Vijesti. Izvor Vijesti tvrdi da su mu lisice na ruke stavljene zbog sumnje da je organizovao… »

Uhapšen vođa kavačkog klana: Slobodan Kašćelan priveden u Kotoru sa još četiri osobe

Srbija danas 21.04.2021
Uhapšen vođa kavačkog klana. Policija je u utorak uveče uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana, javljaju podgoričke "Vijesti". Kako navodi list, pozivajući se na neimenovani izvor uključen u istragu… »

Vesti dana »