Povezane vesti
Ona tvrdi da joj je Dačić otac: Pogledajte kako izgleda Sonja iz Londona koja mu je poslala šokantno pismo (foto)
Mondo 21.04.2021
Šefa Skupštine Srbije Ivicu Dačića prilikom gostovanja u Jutarnjem programu zateklo je jedno nesvakidašnje iznenađenje. Šefa Skupštine Srbije Ivicu Dačića prilikom gostovanja u Jutarnjem programu zateklo je jedno nesvakidašnje iznenađenje… »
Ivica Dačić u šoku, javila se žena koja tvrdi da mu je ćerka: Priznajte mene i brata ili ću vas tužiti, moja majka…
Blic 21.04.2021
Predsedniku Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću stigao je mejl navodne vanbračne, nepriznate ćerke. Mejl o navodno promenjenim porodičnim okolnostima šefa SPS pročitao je voditelj emisije u kojoj je Dačić gostovao… »
Evo šta tačno piše u pismu devojke koja tvdi da joj je Dačić otac: Sonja iz Londona besna, ovo traži od predsednika…
Večernje novosti 21.04.2021
Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni… »
"Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša ćerka" Šta piše u pismu devojke iz Londona koja tvrdi da joj je Dačić…
Srbija danas 21.04.2021
Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju. Na mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac, sada je poznato i šta tačno… »
Ovo je Sonja koja tvrdi da je dačićeva ćerka: Šef Skupštine Srbije u šoku nakon što mu je stiglo pismo iz Londona
Večernje novosti 21.04.2021
I samog Dačića zatekla je sadržina pisma koje je elektronskom poštom stiglo na adresu Skupštine Srbije a u kojem izvesna Sonja iz Londona tvrdi da je nepriznata ćerka Ivice Dačića iz braka s njenom majkom od koje se nikada nije ni razveo… »
Dačić ima još jednu ćerku?! Šokantno otkriće u Jutarnjem, stiglo pismo iz Londona - zahteva od njega da prizna sve!
Mondo 21.04.2021
Devojka iz Londona u pismu tvrdi da je Dačić otac i njoj i njenom bratu. Devojka iz Londona u pismu tvrdi da je Dačić otac i njoj i njenom bratu. Šefa Skupštine Srbije Ivicu Dačića prilikom gostovanja u Jutarnjem programu zateklo je jedno… »
Kada je ovo čuo, Dačić umalo nije pao u nesvest! Šokantno saznanje - iz Londona stiglo pismo devojke koja tvrdi da joj je…
Srbija danas 21.04.2021
Devojka iz Londona u pismu tvrdi da je Dačić otac i njoj i njenom bratu a da ih je dobio u braku s njihovom majkom od koje se nikad nije razveo?! Šef Skupštine Srbije Ivica Dačić lako je mogao da padne u nesvest kada mu je na adresu parlamenta… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 26 minutajoš 46 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 26 minutajoš 29 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih