Povezane vesti
Rusija može da se naoruža turskim dronovima? Moskvi od Ankare Bajraktar zbog S-400
Pravda 21.04.2021
Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu poručio je da Rusija može da kupi tursko oružje i vojnu opremu u svakom trenutku kada joj to bude potrebno. "Turska prodaje svoje dronove onima kojima su potrebni. Dogovor sa Ukrajinom nije usmeren protiv… »
Turska: I Rusija može kupiti naše dronove
Al Jazeera 21.04.2021
Turski ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu poručio je da Rusija može da kupi tursko oružje i vojnu opremu u svakom trenutku kada joj to bude potrebno. Turski ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu poručio je da Rusija može da kupi tursko… »
Čavušoglu: I Rusija može da kupi naše dronove
RTV 21.04.2021
ANKARA - Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu poručio je da Rusija može da kupi tursko oružje i vojnu opremu u svakom trenutku kada joj to bude potrebno. "Turska prodaje svoje dronove onima kojima su potrebni. Dogovor sa Ukrajinom nije… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 20 povezanih

Ponovo se zatreslo rusko poluostrvo: Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio Kamčatku
Mondo pre 7 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 3 minutajoš 15 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 8 minutajoš 1 povezana