Повезане вести
Да ли је Јелена Ленголд непожељна због критике СНС и Вучића
Нова 21.04.2021
Много више бих волела да је то последица некоординације и неорганизованости, каже Слађана Илић, чланица трочланог жирија на Награду "Мирослав Антић", о бури након што је Јелена Ленголд јавно посумњала да јој је књижевно… »
Ленголд о награди – цензура, жири неусаглашен, КЦ Нови Сад негира
Н1 Инфо 21.04.2021
Након што је књижевница Јелена Ленголд објавила да јој је крајем фебруара саопштено да је добитница награде "Мирослав Антић" да би потом та одлука била повучена, Културни центар Новог Сада, организатор манифестације, саопштио је… »
Ленголд: Звали су ме и честитали
Данас 21.04.2021
Након текста познате књижевнице да јој је прво саопштено да је добитница награде "Мирослав Антић" да би потом ова одлука била повучена Манифестација „Антићеви дани“ одложена је из чисто епидемиолошких мера, организатори нису ни… »
Ко (ни)је добио антићеву награду? Културни центар Новог Сада демантује Јелену Ленголд
Вечерње новости 21.04.2021
Чекање да се стекну пандемијски услови за овај празник поезије који, уз низ програма подразумева избор и уручење добитника награде "Мирослав Антић", јуче је песникиња Јелена Ленголд прекинула на друштвеним мрежама тврдњом да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро