Povezane vesti

Podignuta optužnica za silovanje protiv nastavnika glume Miroslava Aleksića

Podignuta optužnica za silovanje protiv nastavnika glume Miroslava Aleksića

Slobodna Evropa 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je 21. aprila optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa portparolka Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević. Aleksić se tereti za izvršenje "dva produžena krivična… »
Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića: Tereti se za dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji

Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića: Tereti se za dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji

Telegraf 21.04.2021
O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (68) zbog opravdane sumnje da je silovao i… »
Oglasila se Milena Radulović: Nisam se plašila, jer govorim istinu!

Oglasila se Milena Radulović: Nisam se plašila, jer govorim istinu!

Mondo 21.04.2021
Tužilaštvo je ranije danas podnelo optužnicu protiv beogradskog učitelja glume zbog silovanja i nedozvoljenih polnih radnji. Tužilaštvo je ranije danas podnelo optužnicu protiv beogradskog učitelja glume zbog silovanja i nedozvoljenih polnih radnji… »
Aleksić optužen za devet krivičnih djela

Aleksić optužen za devet krivičnih djela

Al Jazeera 21.04.2021
Miroslava Aleksića prvo je prijavila glumica Milena Radulović, a nakon nje i druge djevojke. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (68) zbog sumnje da je silovao i polno… »
Otac Ive Ilinčić za "Blic": Zadovoljan sam optužnicom protiv Mike Aleksića, obavestio sam sve devojke, oduševljene su

Otac Ive Ilinčić za "Blic": Zadovoljan sam optužnicom protiv Mike Aleksića, obavestio sam sve devojke, oduševljene su

Blic 21.04.2021
Srđan Ilinčić, advokat i otac mlade glumice Ive Ilinčić od novinara “Blica” saznao je da je protiv Miroslava Mike Aleksića danas podignuta optužnica. Nije krio zadovoljstvo. - Iskreno, očekivao sam ovo. Zadovoljan sam, nadležni su posao odradili korektno… »
Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

N1 Info 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića. „Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva… »
Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića

Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića

Radio 021 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića. "Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje… »
Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića

Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića

Sputnik 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv vlasnika škole glume Miodraga Mike Aleksića. Na teret mu je stavljeno izvršenje dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela… »
Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Antića zbog silovavanja

Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Antića zbog silovavanja

Noizz 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića kog su i javno optužile bivše polaznice njegove škole glume. Aleksiću su na teret stavljena izvršenja dva krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno… »
Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića na štetu 7 devojaka

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića na štetu 7 devojaka

Luftika 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića. „Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva… »

Nova 21.04.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića. „Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje… »

Vesti dana »