Повезане вести

Подигнута оптужница за силовање против наставника глуме Мирослава Алексића

Подигнута оптужница за силовање против наставника глуме Мирослава Алексића

Слободна Европа 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је 21. априла оптужницу против професора глуме Мирослава Алексића, потврдила је за Радио Слободна Европа портпаролка Вишег јавног тужилаштва Ивана Ракочевић. Алексић се терети за извршење… »
Подигнута оптужница против Мике Алексића: Терети се за дела силовања и недозвољених полних радњи

Подигнута оптужница против Мике Алексића: Терети се за дела силовања и недозвољених полних радњи

Телеграф 21.04.2021
О предлогу за продужење притвора и потврђивању поднете оптужнице одлучиваће Виши суд у Београду. Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против власника школе глуме Мирослава Мике Алексића (68) због… »
Огласила се Милена Радуловић: Нисам се плашила, јер говорим истину!

Огласила се Милена Радуловић: Нисам се плашила, јер говорим истину!

Мондо 21.04.2021
Тужилаштво је раније данас поднело оптужницу против београдског учитеља глуме због силовања и недозвољених полних радњи. Тужилаштво је раније данас поднело оптужницу против београдског учитеља глуме због силовања и… »
Алексић оптужен за девет кривичних дјела

Алексић оптужен за девет кривичних дјела

Ал Јазеера 21.04.2021
Мирослава Алексића прво је пријавила глумица Милена Радуловић, а након ње и друге дјевојке. Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против власника школе глуме Мирослава Мике Алексића (68) због сумње да је… »
Отац Иве Илинчић за "Блиц": Задовољан сам оптужницом против Мике Алексића, обавестио сам све девојке, одушевљене су

Отац Иве Илинчић за "Блиц": Задовољан сам оптужницом против Мике Алексића, обавестио сам све девојке, одушевљене су

Блиц 21.04.2021
Срђан Илинчић, адвокат и отац младе глумице Иве Илинчић од новинара “Блица” сазнао је да је против Мирослава Мике Алексића данас подигнута оптужница. Није крио задовољство. - Искрено, очекивао сам ово. Задовољан сам, надлежни… »
Подигнута оптужница против Мирослава Алексића

Н1 Инфо 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против професора глуме Мирослава Алексића. „Обавештавамо Вас да је од стране Вишег јавног тужилаштва у Београду подигнута оптужница против Мирослава Алексића, коме је… »
Подигнута оптужница против Мирослава Мике Алексића

Подигнута оптужница против Мирослава Мике Алексића

Радио 021 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против професора глуме Мирослава Мике Алексића. "Обавештавамо Вас да је од стране Вишег јавног тужилаштва у Београду подигнута оптужница против Мирослава Алексића, коме је… »
Подигнута оптужница против Мике Алексића

Подигнута оптужница против Мике Алексића

Спутник 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против власника школе глуме Миодрага Мике Алексића. На терет му је стављено извршење два кривична дела силовања, једно продужено кривично дело недозвољених полних радњи и… »
Подигнута оптужница против Мирослава Мике Антића због силовавања

Подигнута оптужница против Мирослава Мике Антића због силовавања

Ноизз 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Мирослава Мике Алексића ког су и јавно оптужиле бивше полазнице његове школе глуме. Алексићу су на терет стављена извршења два кривична дела силовања, два кривична… »
Подигнута оптужница против Мирослава Алексића на штету 7 девојака

Подигнута оптужница против Мирослава Алексића на штету 7 девојака

Луфтика 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против професора глуме Мирослава Алексића. „Обавештавамо Вас да је од стране Вишег јавног тужилаштва у Београду подигнута оптужница против Мирослава Алексића, коме је… »

Нова 21.04.2021
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против професора глуме Мирослава Мике Алексића. „Обавештавамо Вас да је од стране Вишег јавног тужилаштва у Београду подигнута оптужница против Мирослава Алексића, коме је… »

Вести дана »