Povezane vesti
Osvanuo transparent podrške Danijeli Štajnfeld: Jasna poruka pred premijeru filma u kom je glumica otkrila sve! (foto)
Mondo 21.04.2021
Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma. Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma. Dokumentarni film "Zaceli me" ("Hold me right"), koji je režirala Danijela Štajnfeld, danas doživljava svoju… »
Transparent za danijelu Štajnfeld: Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma
Blic 21.04.2021
Dokumentarni film "Zaceli me" ("Hold me right"), koji je režirala Danijela Štajnfeld, danas doživljava svoju beogradsku premijeru. Devojke iz organizacija "Verujem ti" i "Ženska solidarnost" podržale su glumicu transparentom na kom je pisalo: "Verujemo… »
Vesti dana »

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Sputnik pre 1 satjoš 47 povezanih

Okončan sukob Tramp posredovao u istorijskom miru između Jermenije i Azerbejdžana (foto)
Alo pre 12 minutajoš 29 povezanih

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 4 satijoš 27 povezanih