Povezane vesti
Osvanuo transparent podrške Danijeli Štajnfeld: Jasna poruka pred premijeru filma u kom je glumica otkrila sve! (foto)
Mondo 21.04.2021
Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma. Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma. Dokumentarni film "Zaceli me" ("Hold me right"), koji je režirala Danijela Štajnfeld, danas doživljava svoju… »
Transparent za danijelu Štajnfeld: Devojke dale podršku glumici pred premijeru njenog dokumentarnog filma
Blic 21.04.2021
Dokumentarni film "Zaceli me" ("Hold me right"), koji je režirala Danijela Štajnfeld, danas doživljava svoju beogradsku premijeru. Devojke iz organizacija "Verujem ti" i "Ženska solidarnost" podržale su glumicu transparentom na kom je pisalo: "Verujemo… »
Vesti dana »
Najmanje 25 osoba poginulo u udarima na iranske gradove, Iran nastavlja napade na Izrael i region
Beta pre 58 minutajoš 25 povezanih
RHMZ je upravo najavio dramatičnu promenu vremena: Vraća nam se kiša i sneg i to baš pred Uskrs
Nova pre 23 minutajoš 23 povezane
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih