Повезане вести
Митровић о одрастању и Партизану: “Брат је остајао без патика, да би родитељи мени могли да купе копачке“
Хот спорт 21.04.2021
Најбољи стрелац у историји репрезентације и један од најбољих играча, Александар Митровић, емотивно је причао о својим почецима и одрастању. Тежак је пут до успеха а то најбоље знају играчи који нису имали много док су били у… »
Емотивна исповест "малог аце": Зашто га нису желели у тиму, ко га је чувао као дете и зашто је брат испаштао због његовог…
Вечерње новости 21.04.2021
Митровић је отворио душу и присетио се свог почетка, детињства, фудбала на улици и бројних других, не тако лепих тема… -Улица је увек била пуна деце, а ја сам био најмлађи клинац у групици са којом сам играо фудбал. У почетку ме… »
Емотивна исповест Александра Митровића: Гладовао као дете, са 14 отишао од куће, а због фудбала брат није добио патике!
Мондо 21.04.2021
Најбољи нападач Србије испричао врло дирљиве детаље из детињства. Најбољи нападач Србије испричао врло дирљиве детаље из детињства. Није било лако одрастати у радничкој породици, ван Београда, а покушавати да стигнеш до… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана