Povezane vesti
Mitrović o odrastanju i Partizanu: “Brat je ostajao bez patika, da bi roditelji meni mogli da kupe kopačke“
Hot sport 21.04.2021
Najbolji strelac u istoriji reprezentacije i jedan od najboljih igrača, Aleksandar Mitrović, emotivno je pričao o svojim počecima i odrastanju. Težak je put do uspeha a to najbolje znaju igrači koji nisu imali mnogo dok su bili u omladinskim pogonima i… »
Emotivna ispovest "malog ace": Zašto ga nisu želeli u timu, ko ga je čuvao kao dete i zašto je brat ispaštao zbog njegovog…
Večernje novosti 21.04.2021
Mitrović je otvorio dušu i prisetio se svog početka, detinjstva, fudbala na ulici i brojnih drugih, ne tako lepih tema… -Ulica je uvek bila puna dece, a ja sam bio najmlađi klinac u grupici sa kojom sam igrao fudbal. U početku me niko nije želeo u timu… »
Emotivna ispovest Aleksandra Mitrovića: Gladovao kao dete, sa 14 otišao od kuće, a zbog fudbala brat nije dobio patike!
Mondo 21.04.2021
Najbolji napadač Srbije ispričao vrlo dirljive detalje iz detinjstva. Najbolji napadač Srbije ispričao vrlo dirljive detalje iz detinjstva. Nije bilo lako odrastati u radničkoj porodici, van Beograda, a pokušavati da stigneš do dresa prvog tima… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 47 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 17 minutajoš 40 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 12 minutajoš 48 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran najavio prestanak napada na Izrael, ali i upozorio na mogućnost još jačih napada
RTV pre 47 minutajoš 27 povezanih
Toplo još dva dana Čubrilo najavljuje naglu promena vremena: pljuskovi, grad i osetno zahlađenje
Dnevnik pre 32 minutajoš 26 povezanih