Povezane vesti

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta i zakone o državnoj pomoći

Danas 22.04.2021
Skupština Srbije usvojila je danas rebalans ovogodišnjeg budžeta i tri zakona za sprovođenje trećeg paketa pomoći građanima i privredi za ublažavanje posledica pandemije korona virusa. Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras… »

Skupština usvojila rebalans budžeta; Usvojen zakon za isplatu 60 evra građanima i garantne šeme

RTV 22.04.2021
BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je danas tri zakona za sprovođenje trećeg paketa pomoći građanima i privredi za ublažavanje posledica pandemije korona virisa, koji će omogućiti isplatu 60 evra svim punoletnim građanima koji se za tu pomoć… »

Mali: Rebalans će nam omogućiti da nastavimo kapitalne projekte i započnemo nove

B92 22.04.2021
Beograd -- U toku je nastavak Devete sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2021. godini. Ministar finansija Siniša Mali se u završnim rečima pred glasanje zahvalio svima koji su učestvovali u dijalogu o rebalansu… »

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta za 2021. godinu

B92 22.04.2021
Beograd -- Skupština Srbije usvojila je na današnjem zasedanju rebalans budžeta za 2021. godinu. Završen je nastavak Devete sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2021. godini. Ministar finansija Siniša Mali se u… »

Usvojen Zakon za isplatu 60 evra građanima: Prijava za pomoć od 28 aprila do 15. maja

Večernje novosti 22.04.2021
Usvojeni zakoni omogućiće i bankarske garantne šema čiji je cilj poboljšanje privrednog ambijenta kako bi se ublažile posledice pandemije korona virusa po privredu Srbije. Poslanici su usvojili Zakon o Privremenom registru punoletnih državljana… »

Mali: Sećam se reči predsednika na početku pandemije: "Nema predaje", a sada, godinu dana posle, Srbija iz svega izlazi kao…

Večernje novosti 22.04.2021
- Želim svima da vam se zahvalim na konstruktivnom dijalogu tokom ova dva dana dok smo razgovarali o rebalansu budžeta. Želeo bih da iskoristim priliku da vas podsetim na period prošle godine kada smo se prvi put susreli sa pandemijom virusom korona… »

Zaključak na sednici Vlade: Do septembra Srbija će imati još jednu kovid bolnicu

Večernje novosti 22.04.2021
On je u Skupštini Srbije, koja razmatra zakone koji se odnose na treći paket ekonomske pomoći građanima i privredi i o rešenjima za naplatu poreza frilenserima, rekao da je taj zaključka donet na upravo završenoj sednici Vlade Srbije. Naveo je da… »

Pomoć za nezaposlene stiže u junu

Politika 22.04.2021
Zbog prestanka dejstva prošlogodišnjih vladinih mera podrške privredi, otvaranja novih javnih poziva NSZ-a, ali i najavljenih jednokratnih 60 evra pomoći porastao broj nezaposlenih na birou rada. Svi nezaposleni koji su se do 15. aprila prijavili na… »

Pomoć nezaposlenima biće isplaćena u junu

Kamatica 22.04.2021
Svi nezaposleni koji su se do 15. aprila prijavili na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje dobiće jednokratno, u okviru paketa ekonomske pomoći, dodatnih 60 evra, a oni koji su se obreli na birou posle tog datuma moći će da koriste druga… »

Mali: Novi zakoni za podizanje privrednog ambijenta, sa frilenserima postignut dogovor

Novi magazin 22.04.2021
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da bi nova zakonska rešenja uz rebalans budžeta, trebalo da doprinesu kako je rekao "još boljem privrednom ambijentu u Srbiji i podizanju životnog standarda gradjana Srbije kako bi im olaškali borbu… »

Mali: Pomoć će dobiti oni koji su punoletni na dan stupanja zakona na snagu

N1 Info 22.04.2021
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da bi pet zakonskih rešenja, o kojima poslanici raspravljaju, trebalo da doprinesu još boljem privrednom ambijentu u Srbiji i podizanju životnog standarda građana Srbije, kako bi im olaškali borbu protiv… »

Mali: Usvajanjem zakona stvara se osnov za pomoć građanima i privredi u kovid krizi

RTS 22.04.2021
Usvajanjem Predloga zakona o Privremenom registru punoletnih državljana Srbije kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica pandemije korona virusa stvoriće se osnov za isplatu ukupno 60 evra u ovoj godini svakom građaninu koji se… »

Uradićemo to brzo i efikasno: Mali- Zakoni za pomoć građanima i privredi u kovid krizi

Večernje novosti 22.04.2021
To je jedan od pet zakonskih predloga koji je Mali obražlozio u Skupštini Srbije, a koji kako kaže, s jedne strane idu uz rebalans ovogodišnjeg budžeta, a s druge strane treba da doprinosu još boljem privrednom ambijentu i podizanju zivotnog… »

Vesti dana »