Povezane vesti
Fajon: Ideja o postavljanju novih granica je izuzetno opasna, posebno za BiH
Danas 22.04.2021
Članica Evropskog parlamenta (EP) Tanja Fajon izjavila je da je „svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna“ i da to „posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije“. „Rat je ostavio… »
Fajon: Ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna
Nova 22.04.2021
Članica Evropskog parlamenta (EP) Tanja Fajon izjavila je da je "svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna" i da to "posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije". Rat je ostavio duboke ambise… »
Fajon: Svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna, posebno za BiH
N1 Info 22.04.2021
Članica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da je "svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna" i da to "posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije". „Rat je ostavio duboke ambise koji… »
Vesti dana »

Student DIF-a iz Novog Sada: Apsurdno je tvrditi da smo mi napali policiju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 46 minutajoš 67 povezanih

Protesti i šetnje u Beogradu i Novom Sadu: Pogledajte! (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

"Sporazum o mineralima između SAD i Ukrajine je puno ekonomsko partnerstvo"
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih