Повезане вести
Вучић у Бањалуци: Србија не размишља о ратовима (ФОТО,ВИДЕО)
Вести онлине 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић, који данас предводи делегацију Србије у посети Бањалуци, састао се са председавајућим и српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком и председницом Републике Српске Жељком Цвијановић. –… »
Вучић у Бањалуци: Не пада ми на памет да причамо о рату
Слободна Европа 22.04.2021
Србија жели партнерске и пријатељске односе с Босном и Херцеговином (БиХ) и њеним ентитетом Републиком Српском (РС), поручио је предсједник Србије Александар Вучић током посјете Бањалуци, у четвртак 22. априла. "Не пада ми на… »
Бањалучани поздравили Вучића! Окупили су се испред Градске куће како би видели председника Србије (фото/видео)
Србија данас 22.04.2021
Бањалучани су поздравили Вучића док је од владе ишао ка Градској кући. Председник Србије Алекдсандар Вучић постао је почасни грађанин Бањалуке и уручен му је кључ Града. - Много вам хвала на овом признању. Тек када добијете… »
Вучић постао почасни грађанин града Бањалуке: "Ово је једно од највећих признања за мене"
Телеграф 22.04.2021
Желимо најбоље односе и са Хрватима и са Бошњацима, не пада нам напамет да размишљамо о ратовима - изјавио је председник Србије. Делегација Србије, предвођена председником Александром Вучићем, стигла је у Републику Српску у… »
Вучић најавио нова улагања: Развијаћемо економију, Србија ће помоћи општинама у РС и Дрвару (фото)
Србија данас 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Бањалуци да Србија настоји, чувајући мир и стабилност, да развија економију, отвара нова радна места и обезбеђује останак становништва. - Мир је наша будућност и заједнички рад… »
Завршена је свечана академија: Председник Србије постао је почасни грађанин Бањалуке! (фото/видео)
Србија данас 22.04.2021
Вучић у посети Републици Српској. Председник Србије Александар Вучић данас је био у посети Бањалуци где му је на Свечаној академији поводом обележавања Дана града уручен кључ Града Бањалуке са Повељом почасног грађанина… »
Станивуковић: За Бањалуку је част што је Вучић почасни грађанин
Дневник 22.04.2021
БАЊАЛУКА: За Бањалуку је част што је за почасног грађанина добила председника Србије Александра Вучића који је увек био спрема да помаже и улаже у тај град и Републику Српску, изјавио је данас градоначелник Драшко Станивуковић… »
Одржана свечана академија поводом обележавања Дана града Бањалуке
Бета видео 22.04.2021
БАЊА ЛУКА - Одржана је свечана академија поводом обележавања Дана града на којој ће председнику Србије Александру Вучићу бити уручен кључ Града и Повеља почасног градјанина Бања Луке. (покривалице) Бета/МОД… »
Вучић постао почасни грађанин Бањалуке, уручен му и Кључ града (ФОТО)
Данас 22.04.2021
Државни врх Србије у посети Бањалуци Председнику Србије Александру Вучићу данас је у Бањалуци уручен „Кључ града“, највеће градско признање, као и повеља почасног грађанина тог града. Вучићу је признање уручио председник… »
Стисак руке љутих ривала: Додик честитао Станивуковићу, градначелник Бањалуке одговорио оберучке (фото)
Блиц 22.04.2021
Долазак Александра Вучића по заслужено признање почасног грађанина, те обећани пројекти у Бањалуци, свакако су обележили овогодишњу прославу Дана Града, али је још један моменат привукао пажњу новинара и јавности. Вероватно… »
Вучић завршио посету Бањалуци
Нови магазин 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић завршио је посету Бањалуци, где је боравио поводом Дана града. Вучић је после свечане академије, на којој му је додељено највеће градско признање "Кључ града" и на повеља почасног… »
Вучић постао почасни грађанин Бањалуке: Уручен му и Кључ града
Недељник 22.04.2021
(Бета/АП Пхото/Дарко Војиновиц) (Бета) – Председнику Србије Александру Вучићу данас је у Бањој Луци уручен “Кључ града”, највеће градско признање, као и повеља почасног грађанина тог града. Вучићу је признање уручио… »
"Има ли бољег рођендана" Вучић напустио Бански двор и завршио посету Бањалуци
Блиц 22.04.2021
Завршен је затворени састанак председника Србије Александра Вучића са делегацијама и представницима из Србије и Српске. Вучић је напустио Бански двор у Бањалуци и тиме завршио своју данашњу посету, пише Српскаинфо… »
Вучић постао почасни грађанин Бањалуке, уручени му и Кључеви града
Н1 Инфо 22.04.2021
Председнику Србије Александру Вучићу у Бањалуци је уручен "Кључ града", највеће градско признање, као и повеља почасног грађанина тог града. Вучићу је признање уручио председник Скупштине града Младен Илић (СНСД), на… »
Вучић постао почасни грађанин Бањалуке
Нова 22.04.2021
Председнику Србије Александру Вучићу у Бањалуци је уручен "Кључ града", највеће градско признање, као и повеља почасног грађанина тог града. Вучићу је признање уручио председник Скупштине града Младен Илић (СНСД), на… »
Станивуковић: Београд и Бањалука повезани нераскидивим братским везама
Вести онлине 22.04.2021
Бањалука је највећи српски град изван Србије, али је и град свих грађана без обзира на веру, традицију, културу и идентитет, поручио је данас градоначелник Драшко Станивуковић на свечаности поводом обележавања Дана града, на… »
Вучић у Бањој Луци: Не пада нам на памет размишљати о сукобима и ратовима
Ал Јазеера 22.04.2021
Република Српска неће водити рат ни за своју самосталност, рекао је Милорад Додик. Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас у Бањој Луци да је будућност у заједничком раду и миру, те да је најважније да се за бољи… »
Вучић: Важно је да деца у Србији и Српској не буду опхрвани бригама из прошлости; Од данас и ја сам Бањалучанин
РТВ 22.04.2021
БАЊАЛУКА - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Бањалуци да је будућност у заједничком раду и миру, те да је најважније да се за бољи живот грађана, развијају економски односи, уз очување мира и стабилности… »
Вучићу уручен Кључ града Бањалука "у граду Петра Кочића и Маријана Бенеша, ово је једно од највећих признања које сам добио"…
Блиц 22.04.2021
Поводом 22. априла – Дана града и 76. годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату, у Банском двору одржана је Свечана академија. Председнику Србије Александру Вучићу уручен је кључ Града Бањалуке са… »
“Од данас, ја сам Бањалучанин”: Вучиц́у уручен кључ Града Бањалуке
Вести онлине 22.04.2021
Председнику Србије Александру Вучиц́у уручен је кључ Града Бањалуке са Повељом почасног грађанина тог града. “Од данас, ја сам Бањалучанин”, поручио је Вучиц́, захваливши се на награди. – Ово је једно он највец́их признања… »
„Од данас, ја сам Бањалучанин“: Вучићу уручен кључ Града Бањалуке са Повељом почасног грађанина
Спутник 22.04.2021
Председнику Србије Александру Вучићу уручен је кључ Града Бањалуке са Повељом почасног грађанина тог града. „Од данас, ја сам Бањалучанин“, поручио је Вучић, захваливши се на награди. „Ово је једно он највећих признања које… »
Додик: Најбољи период сарадње Србије и Српске
Спутник 22.04.2021
Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је ово најбољи период сарадње Србије и Републике Српске. Додик је навео да РС никада није имала значајнију посету од данашње посете делегације Србије… »
Снажна порука председника: Нико не треба да умре због вере и нације, будућност захтева колевке и живот, превише је гробова!
Вечерње новости 22.04.2021
Председник је рекао да тек када добијете овакво признање "схватите колико сте мали и колико сте саткани у сујете". - Ово је једно он највећих признања које сам икада добио, постајем део града крај вечног Врбаса, део велике и… »
Председнику уручен кључ града: Данас постајем и поносни Бањалучанин (фото/видео)
Фото: Принтскрин 11.56 - Председнику уручен кључ Града Бањалуке - Ово је једно он највећих признања које сам икада добио, постајем део града крај вечног Врбаса, део велике и славне историје - рекао је Вучић и додао да је… »
Додик: РС неће ратовати, па ни за своју самосталност
Нови магазин 22.04.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да Република Српска неће водити никакакв рат, па ни онај за своју самосталност. "Ми смо спремни да разговарамо, ми не желимо сукоб", изјавио је Додик после… »
"Не пада нам на памет да размишљамо о ратовима" Вучић поручио да Србија жели најбоље односе и са Бошњацима и са Хрватима…
Блиц 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић је рекао да Србија жели партнерске, најбоље односе са Бошњацима и са Хрватима, не само са Србима. - Не пада нам на памет да размшљамо о ратовима. Не сматрамо такве изјаве одговорним, као ни… »
Цвијановић: РС жели да иде путем напретка којим корача Србија
Нови магазин 22.04.2021
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас да РС жели да иде путем којим иде Србија, да корача напред. Цвијановић је, после седнице Већа за сарадњу РС и Србије, захвалила Србији за сву подршку коју пружа… »
Вучић: Србија ће уложити стотине милионе евра у Републику Српску
Бета 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Србија у наредном периоду уложити стотине милиона евра у инфраструктурне пројекте у Републици Српској (РС). Он је после састанка Савета за сарадњу Србије и РС у Бањалуци… »
Вучић: За аеродром у Требињу између 98 и 100 милиона евра
Вести онлине 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће за аеродром у Требињу бити потребно око 98 до 100 милиона евра, а да ће Србија уложити између 73 и 75 милиона евра. Вучић је у посети Бањалуци где ће му на Свечаној академији… »
Додик: Српска неће ратовати, па ни за своју самосталност
Нова 22.04.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да Република Српска неће водити никакакв рат, па ни онај за своју самосталност. „Ми смо спремни да разговарамо, ми не желимо сукоб“, изјавио је Додик после… »
Србија ће за изградњу аутопута до Бијељине дати 100 милиона, за аеродром у Требињу до 75 милиона евра
Радио 021 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Србија уложити 100 милиона евра у изградњу аутопута до Бијељине, као и 73 до 75 милиона у аеродром у Требињу. "Босна и Херцеговина, у целости је за Србију трећа извозна… »
Вучић: Уложићемо до 75 милиона евра у аеродром у Требињу
Нова 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Бањалуци да ће Србија помоћи четири општине у Републици Српској и БиХ, те да ће уложити између 73 и 75 милиона евра у аеродром у Требињу. Вучић је рекао да је данас са… »
Додик: Ситуација у БИХ веома лоша, Вучић каже – Србија не размишља о ратовима
Н1 Инфо 22.04.2021
Република Српска неће водити рат ни за своју самосталност, поручио је данас председавајући Председништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик, који је додао да је ситуација у БиХ, политички гледано, веома лоша, да се РС… »
Државни врх у посети Бањалуци, одржана седница Савета за сарадњу Републике Српске и Србије
РТС 22.04.2021
Председник Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић, председник Народне скупштине Ивица Дачић и делегација Србије у посети су Бањалуци на Дан града. Одржани су састанци руководства Србије и Републике Српске. У Палати Републике у… »
"Не пада нам на памет да размишљамо о ратовима": Вучић о изјавама Изетбеговића - Србија жели пријатељске односе!
Председник Вучић и Милорад Додик осврнули су се на недавне изјаве Бакира Изетбеговића да не може да каже да рата неће бити и да би пре умро него него што би дозволио да "геоноцидаши" завладају делом БиХ. Вучић је рекао да Србија… »
"Задовољан сам што сам данас овде" Вучић: Није лако се борити, али можемо да помогнемо Српској и наставићемо да помажемо више…
Блиц 22.04.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Бањалуци да је задовољан што је данас у Српској. -БиХ у целини је за Србију трећа извозна дестинација, укупно трговински партнер број седам. Верујем да трговинска размена у 2021… »
Бањалука обележава дан града: У плану низ манифестација, највеће градско признање председнику Србије
Блиц 22.04.2021
Поводом 22. априла – Дана града и 76. годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату, данас ће у 11 часова, прилагођено епидемиолошкој ситуацији, у Банском двору бити одржана Свечана академија. Тим поводом… »
Милорад Додик: Српска никада није имала значајнију посету - Захваљујући Вучићу можемо да се похвалимо одличном сарадњом и…
- Сви најзначајнији политичари Србије данас су у Бањалуци у Републици Српској. Ово је наш најбољи период и захваљујући председнику Вучићу можемо да се похвалимо одличном сарадњом и важним пројектима - поручио је Додик.… »
Званичници за истом столом: Седница Већа за сарадњу Српске и Србије
Блиц 22.04.2021
У току је седница Већа за сарадњу Републике Српске и Србије, које постоји у оквиру Споразума о специјалним и паралелним везама. Након билатераних састанака, највиши званичници две републике у Бањалуци заједно разматрају… »
Делегација Србије у посети Бањалуци /видео, фото/
Спутник 22.04.2021
Делегација Србије, предвођена председником Александром Вучићем, допутовала је у посету Бањалуци. На бањалучком аеродрому „Маховљани“ делегацију је дочекао српски члан и председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад… »
Билборди добродошлице Вучићу у Бањалуци: Добро дошао председниче, хвала! (фото)
Вучић у Републици Српској предводи делегацију у којој су премијерка Ана Брнабић и председник парламента Ивица Дачић. Бањалука: "Добро дошао предсједниче" хттпс://т.цо/8ИВ9лгКТ2В пиц.твиттер.цом/ЛКСрУ19ИГ4ј — БН ПОРТАЛ (@ртвбн1)… »
Палата Републике: Почео састанак Вучића са Цвијановићевом и Додиком (фото)
Блиц 22.04.2021
У Палати Републике у Баналуци почео је састанак председника Србије Александра Вучића са председницом Српске Жељком Цвијановић и српским чланом и председавајућим Председништва БиХ Милорадом Додиком. У Бањалуци је почео и… »
Вучић стигао у српску: Делегација Србије на аеродрому Бањалука, ово је план посете (видео)
Блиц 22.04.2021
Делегација Србије, коју предводи председник Републике Александар Вучић, стигла је на Аеродром Бањалука. У делегацији која је стигла у једнодневну посету Бањалуци су још председник Народне скупштине Републике Србије Ивица Дачић… »
Вучић сутра у Бањалуци, МУП РС појачао мере безбедности
Данас 21.04.2021
На подручју Бањалуке и Лакташи сутра ће бити на снази појачане мере безбедности поводом посете Бањалуци државне делегације Србије, са председником Александром Вучићем начелу, саопштено је из Министарства унутрашњих послова… »
Вести дана »
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 5 сатијош 1 повезана