Повезане вести
Тужилац: Нема основа за измештање случаја 'Палма' из Јагодине
Слободна Европа 22.04.2021
Виши тужилац у Јагодини Радослав Вучковић изјавио је да нема основа да се поступак о наводима да је председник Скупштине општине Јагодина Драган Марковић Палма подводио малолетнице, пребаци на тужилаштво у неком другом граду… »
Виши јавни тужилац: Немам основа да се изузмем из случаја палма
Блиц 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо, да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се у… »
"Могуће је да ће Палма бити ухапшен, али ако нема жртве случај пада": Боривоје Боровић за МОНДО о случају "Палма"
Мондо 22.04.2021
Адвокат Боривоје Боровић каже за МОНДО да у случају Палма да већ сада има довољно назнака за покретање истраге, да је притвор могућа опција, али да би појављивање жртве било кључно. Адвокат Боривоје Боровић каже за МОНДО да… »
Тужилац из Јагодине: Без основа за измештање случаја Палма
Нова 22.04.2021
Виши тужилац у Јагодини Радослав Вучковић, који је покренуо поступак у "случају Палма", изјавио је да може да пребаци поступак на неко друго тужилаштво, ван Јагодине, само ако то тражи надређени тужилац. „Да бих тражио да се… »
Виши јавни тужилац у Јагодини: Немам основ да тражим изузеће
Н1 Инфо 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се… »
Јагодински тужилац о случају "Палма": Немам основа да тражим своје изузеће
Радио 021 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у четири сата: Шта је потребно од документације?
Данас пре 39 минутајош 32 повезане
Уживо Трампов изасланик саопштио ударне вести! Испорука оружја Кијеву критична, на истоку Украјине паклено
Ало пре 39 минутајош 30 повезаних
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 1 сатјош 16 повезаних