Повезане вести
Тужилац: Нема основа за измештање случаја 'Палма' из Јагодине
Слободна Европа 22.04.2021
Виши тужилац у Јагодини Радослав Вучковић изјавио је да нема основа да се поступак о наводима да је председник Скупштине општине Јагодина Драган Марковић Палма подводио малолетнице, пребаци на тужилаштво у неком другом граду… »
Виши јавни тужилац: Немам основа да се изузмем из случаја палма
Блиц 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо, да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се у… »
"Могуће је да ће Палма бити ухапшен, али ако нема жртве случај пада": Боривоје Боровић за МОНДО о случају "Палма"
Мондо 22.04.2021
Адвокат Боривоје Боровић каже за МОНДО да у случају Палма да већ сада има довољно назнака за покретање истраге, да је притвор могућа опција, али да би појављивање жртве било кључно. Адвокат Боривоје Боровић каже за МОНДО да… »
Тужилац из Јагодине: Без основа за измештање случаја Палма
Нова 22.04.2021
Виши тужилац у Јагодини Радослав Вучковић, који је покренуо поступак у "случају Палма", изјавио је да може да пребаци поступак на неко друго тужилаштво, ван Јагодине, само ако то тражи надређени тужилац. „Да бих тражио да се… »
Виши јавни тужилац у Јагодини: Немам основ да тражим изузеће
Н1 Инфо 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се… »
Јагодински тужилац о случају "Палма": Немам основа да тражим своје изузеће
Радио 021 22.04.2021
Да бих тражио да се случај могућег подвођења малолетница са тужилаштва у Јагодини пребаци на неко друго, морао бих да испуним услове за то, рецимо да докажем да сам пристрасан, да сам у родбинским везама са лицима која се… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 47 минутајош 29 повезаних