Povezane vesti
Tužilac: Nema osnova za izmeštanje slučaja 'Palma' iz Jagodine
Slobodna Evropa 22.04.2021
Viši tužilac u Jagodini Radoslav Vučković izjavio je da nema osnova da se postupak o navodima da je predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma podvodio maloletnice, prebaci na tužilaštvo u nekom drugom gradu. Vučković je za list "Danas"… »
Viši javni tužilac: Nemam osnova da se izuzmem iz slučaja palma
Blic 22.04.2021
Da bih tražio da se slučaj mogućeg podvođenja maloletnica sa tužilaštva u Jagodini prebaci na neko drugo, morao bih da ispunim uslove za to, recimo, da dokažem da sam pristrasan, da sam u rodbinskim vezama sa licima koja se u ovom slučaju pojavljuju, i… »
"Moguće je da će Palma biti uhapšen, ali ako nema žrtve slučaj pada": Borivoje Borović za MONDO o slučaju "Palma"
Mondo 22.04.2021
Advokat Borivoje Borović kaže za MONDO da u slučaju Palma da već sada ima dovoljno naznaka za pokretanje istrage, da je pritvor moguća opcija, ali da bi pojavljivanje žrtve bilo ključno. Advokat Borivoje Borović kaže za MONDO da u slučaju Palma da već… »
Tužilac iz Jagodine: Bez osnova za izmeštanje slučaja Palma
Nova 22.04.2021
Viši tužilac u Jagodini Radoslav Vučković, koji je pokrenuo postupak u "slučaju Palma", izjavio je da može da prebaci postupak na neko drugo tužilaštvo, van Jagodine, samo ako to traži nadređeni tužilac. „Da bih tražio da se slučaj mogućeg podvođenja… »
Viši javni tužilac u Jagodini: Nemam osnov da tražim izuzeće
N1 Info 22.04.2021
Da bih tražio da se slučaj mogućeg podvođenja maloletnica sa tužilaštva u Jagodini prebaci na neko drugo, morao bih da ispunim uslove za to, recimo da dokažem da sam pristrasan, da sam u rodbinskim vezama sa licima koja se pojavljuju u slučaju, rekao je… »
Jagodinski tužilac o slučaju "Palma": Nemam osnova da tražim svoje izuzeće
Radio 021 22.04.2021
Da bih tražio da se slučaj mogućeg podvođenja maloletnica sa tužilaštva u Jagodini prebaci na neko drugo, morao bih da ispunim uslove za to, recimo da dokažem da sam pristrasan, da sam u rodbinskim vezama sa licima koja se pojavljuju u slučaju, rekao je… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteo-alarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 37 minutajoš 41 povezana

Od masovne legalizacije najviše koristi za one koji su gradili nelegalno, kupci da proveravaju kvalitet stana
Nova pre 16 minutajoš 41 povezana

"Provokacija bez poštovanja Hrvatskoj": Traže da se Aleksandar deportuje zbog tri prsta usred Zagreba
Mondo pre 26 minutajoš 20 povezanih