Повезане вести
Палма ме звао 15 пута, блокирала сам га: Санда Рашковић-Ивић о афери у Јагодини
Блиц 22.04.2021
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је да ју је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма "звао 15 пута, а можда и више" након што је рекла да би влада требало да одмах падне пошто су изнете… »
Лутовац: Афера око Палме мора да добије епилог
Нова 22.04.2021
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац оценио је да случај наводног подвођења малолетница од стране председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме не би смео да остане без епилога. С тим у вези оценио је да је… »
Лутовац: Актери афера из власти непроцесуирани, јер не постоји независно судство
Н1 Инфо 22.04.2021
Председник Демократске странке Зоран Лутовац оценио је да случај наводног подвођења малолетница од стране председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме не би смео да остане без епилога. С тим у вези, оценио је да је… »
Ивић: Ако мене Палма зове 15 пута, шта ли ради жртвама
Нова 22.04.2021
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је у емисији Међу нама да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма „звао 15 пута, а можда и више“ након што је рекла да би влада требало да одмах падне… »
Лутовац: Људима у Србији може да прекипи због афере око Палме
Данас 22.04.2021
Лидер ДС за Данас о актуелном случају "подвођење", заробљеној држави и опозицији „Не би смело да се деси да афера Драгана Марковића Палме око подвођења малолетница остане без епилога. Србија је лонац који је почео да кључа и… »
Лутовац: Афера око Палме мора да добије епилог
Бета 22.04.2021
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац оценио је да случај наводног подводјења малолетница од стране председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме не би смео да остане без епилога. С тим у вези оценио је да… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 26 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 2 сатајош 43 повезане
Зеленски за Блумберг: Без договора о источној Украјини у преговорима са САД
НИН пре 56 минутајош 55 повезаних