Повезане вести

"Они мисле да рат још траје! Људи, нема мржње према Хрватима у Београду"! Фудбалер Звезде и репрезентативац Аустралије рекао…

"Они мисле да рат још траје! Људи, нема мржње према Хрватима у Београду"! Фудбалер Звезде и репрезентативац Аустралије рекао…

Спортал блиц 22.04.2021
Аустралијски репрезентативац рођен у Книну причао је о разлици односа два народа на овим просторима и у иностранству. Дегенек је рекао како су бољи односи Срба и Хрвата на овим просторима него у Аустралији у којој је провео… »
Милош Дегенек: ‘Ми у Београду не мрзимо Хрвате! У Аустралији не разумеју да је рат готов’

Милош Дегенек: ‘Ми у Београду не мрзимо Хрвате! У Аустралији не разумеју да је рат готов’

Хот спорт 22.04.2021
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек у разговору за аустралијске медије осврнуо се на односе међу балканским народима. Дефанзивац Звезде је након рата деведесетих био избеглица, а црвено-беле је први пут гледао у Сиднеју у мечу… »
Дегенек: Рат је готов, у Београду не мрзимо Хрвате

Дегенек: Рат је готов, у Београду не мрзимо Хрвате

Нова 22.04.2021
Милош Дегенек, фудбалер Црвене звезде, причао је за аустралијске медије и покушао да обори низ предрасуда о Балканцима. Дефанзивац је у интервјуу под називом „Јурење рекорда са Милошем Дегенеком“ говорио и о ратним дешавањима… »
"Рат је готов, у Београду не мрзимо Хрвате": Дегенек објаснио Аустралијанцима какво је стање на Балкану

"Рат је готов, у Београду не мрзимо Хрвате": Дегенек објаснио Аустралијанцима какво је стање на Балкану

Вечерње новости 22.04.2021
Милош Дегенек испричао је новинару Џоу Горману далеко је боља од романтичног филмског сценарија. Овај 26-годишњак је 2001. године био дечак избеглица и није могао да размишља о фудбалу и једног дана заигра у Звезди. Имао је… »
Дегенек: Ми у Београду не мрзимо Хрвате, док у Аустралији рат још није завршен!

Дегенек: Ми у Београду не мрзимо Хрвате, док у Аустралији рат још није завршен!

Вести онлине 22.04.2021
Дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек дао је пре неколико дана један интервју Џоу Горману, аустралијском новинару, у ком је говорио о свом животу. У интервјуу који носи назив “Јурење рекорда са Милошем Дегенеком”, фудбалер… »
У Београду не мрзимо Хрвате, завршен је рат: Дегенек све објаснио Аустралијанцима - ви једну ствар не схватате!

У Београду не мрзимо Хрвате, завршен је рат: Дегенек све објаснио Аустралијанцима - ви једну ствар не схватате!

Мондо 22.04.2021
Штопер црвено-белих дао велики интервју у ком се посебно осврће на односе балканских народа. Штопер црвено-белих дао велики интервју у ком се посебно осврће на односе балканских народа. Имао је седам година када је у дресу Црвене… »

Вести дана »