Повезане вести
Марија Каран открила детаље повратка у Београд
Вести онлине 22.04.2021
Глумица Марија Каран због новог пројекта на коме ради поново је у Србији. Иако је њен дом протеклих година био у Лос Анђелесу, глумица истиче да Београд никада није престала да сматра својим, а сада истиче да се осећа као да се… »
Марија Каран: Повратком у Београд настављам где сам стала
Нова 22.04.2021
Глумица Марија Каран, која се почетком фебруара званично развела од супруга Џоела Лубина, након вишегодишњег боравка у Лос Анђелесу вратила се у Србију, те истиче да Београд никада није престала да сматра својим и да се осећа… »
"Син ми је ове године променио три школе, долазак у Београд ми је као кад обучем стару мајицу" Марија Каран после развода…
Блиц 22.04.2021
Глумица Марија Каран, која се почетком фебруара званично развела од супруга Џоела Лубина, након вишегодишњег боравка у Лос Анђелесу вратила се у Србију, те истиче да Београд никада није престала да сматра својим и да се осећа… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 31 минутајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане