Povezane vesti
Marija Karan otkrila detalje povratka u Beograd
Vesti online 22.04.2021
Glumica Marija Karan zbog novog projekta na kome radi ponovo je u Srbiji. Iako je njen dom proteklih godina bio u Los Anđelesu, glumica ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim, a sada ističe da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo… »
Marija Karan: Povratkom u Beograd nastavljam gde sam stala
Nova 22.04.2021
Glumica Marija Karan, koja se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju, te ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da… »
"Sin mi je ove godine promenio tri škole, dolazak u Beograd mi je kao kad obučem staru majicu" Marija Karan posle razvoda…
Blic 22.04.2021
Glumica Marija Karan, koja se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju, te ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da… »
Vesti dana »

I BBC piše o Srbiji: Kako je došlo do eskalacije protesta i šta je Rusija obećala Vučiću
N1 Info pre 5 minutajoš 48 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 31 povezana

U poslednja 24 časa ruska PVO uništila 300 dronova; oboreno 40 od 60 ruskih bespilotnih letelica
RTS pre 15 minutajoš 92 povezane