Повезане вести
Тепић износи нова сведочења, Палма одговара с 393 тужбе, очи упрте у Тужилаштво
Н1 Инфо 22.04.2021
"Школски пример подвођења жена и девојака", то је део новог сведочења о функционерима у Јагодини које је изнела потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић. Истовремено против ње кривичне пријаве поднеле су 393 жене… »
Тепић упозорава: Истераћемо све до краја, има још сведока у случају "Палма"
Правда 22.04.2021
"Не бих себи дозволила да ризикујем са само једним исказом и са тако тешким доказима, који би срушили сваку владу, наравно да имам још сведока и њихових исказа. Нећемо се на изношењу тих детаља зауставити, морамо да истерамо… »
Палма иде на информативни разговор поводом оптужби Маринике Тепић
Политика 22.04.2021
ЈАГОДИНА – По налогу Вишег јавног тужилаштва у Јагодини, а поводом тврдњи Маринике Тепић да је председник Скупштине општине Јагодине и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма одговоран за подвођење жена и девојака… »
Сведок открио како изгледа Палмина шема подвођења
Нова 22.04.2021
Нови сведок, чију је исповест о подвођењу жена и малолетница у Јагодини, јавно прочитала потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, објаснио је како све функционише. Он је навео да је реч о устаљеној шеми по којој… »
"Идемо на полиграф, ко не прође одмах у затвор": Палма: Жртве које је Тепић пријавила не постоје, 400 жена ће је тужити
Блиц 22.04.2021
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је данас да ће 400 жена из Јагодине тужити потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић и позвао све жртве и сведоке да пријаве ако знају нешто о овом или… »
Тепић: Истераћемо све до краја, има још сведока у случају "Палма"
Правда 22.04.2021
"Не бих себи дозволила да ризикујем са само једним исказом и са тако тешким доказима, који би срушили сваку владу, наравно да имам још сведока и њихових исказа. Нећемо се на изношењу тих детаља зауставити, морамо да истерамо… »
Тек ћу да кажем све што имам: Палма - Мотив Ђиласа и Маринике за напад на мене је да ме зауставе да не причам у парламенту о…
Вечерње новости 22.04.2021
Те жртве које помиње радница Драгана Ђиласа Мариника Тепић не постоје, нити постоји било ко, ко је имао било какве непријатности од мене или других функционера локалне самоуправе у Јагодини. Радница Драгана Ђиласа помиње и неке… »
Мариника Тепић: Наравно да имам још сведока да је Палма подводио малолетнице и жене
Глас Шумадије 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене и нагласила да себи не би дозволила да изађе… »
Анимир даме, љубичасте собе, Цеца и Аца да навабе младе: Елитна проституција и подвођење на јагодински начин
Луфтика 22.04.2021
Анимир даме према налогу и потреби позивају и организују секретарице Драгана Марковића Палме како би на својим дружењима и путовањима имали осигурну забаву. Неке од ових жена фиктивно су запослене у јагодинским јавним… »
Тепић тврди да има још једног сведока у случају “Палма”
Санџак хабер 22.04.2021
БЕОГРАД – Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изнела је данас у јавност, како је навела, исказ још једног сведока, да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма наводно подводио малолетнице и жене у… »
Палма иде на информативни разговор у полицију
Нова 22.04.2021
По налогу Вишег јавног тужилаштва у Јагодини, а поводом тврдњи Маринике Тепић да је председник Скупштине општине Јагодине и лидер Јединстеве Србије Драган Марковић Палма одговоран за подвођење жена и девојака, полиција у… »
Зашто жене у Јагодини бране Палму
Нова 22.04.2021
Након што су председница Странке слободе и правде Мариника Тепић и анонимни сведок оптужили председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палму за подвођење девојчица у Јагодини, појавиле су се жене које су стале у Палмину… »
"Имам више сведока да је Палма подводио малолетнице": Нове оптужбе Маринике Тепић: "Љубичасте собе служе за те ствари, има их…
Блиц 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене у Јагодини. "Не бих себи дозволила да ризикујем са… »
Тепић тврди да има још једног сведока у случају “Палма”
ИндексОнлине 22.04.2021
БЕОГРАД – Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изнела је данас у јавност, како је навела, исказ још једног сведока, да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма наводно подводио малолетнице и жене у… »
Тепић тврди да има још једног сведока у случају "Палма"
Дневник 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изнела је данас у јавност, како је навела, исказ још једног сведока, да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма наводно подводио малолетнице и жене у Јагодини… »
Мариника: Постоје сведоци и фотографије подвођења у Јагодини, ако је лаж Ђилас и ја ћемо одговарати
Луфтика 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић тврди да је истина све оно што је јавности презентовала пре неколико дана о подвођењу и педофилији у Јагодини, те да ће уколико се докаже да је читава прича лаж… »
Тепић о случају Палма: Ако је лаж, одговараћемо Ђилас и ја
Нова 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић рекла је у “Новом дану” на Н1 телевизији да је спремна да одговара уколико нису тачни наводи о подвођењу малолетница у Јагодини, али да је то истина и да има више… »
Тепић прочитала још једно сведочење о наводном подвођењу у Јагодини
Н1 Инфо 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене у Јагодини. "Не бих себи дозволила да ризикујем са… »
Тепић (ССП): Наравно да имам још сведока да је Палма подводио малолетнице и жене
Данас 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене и нагласила да себи не би дозволила да изађе… »
Тепић: “Имам још сведока да је Палма подводио малолетнице…”
Недељник 22.04.2021
(Бета) – Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене и нагласила да себи не би дозволила… »
Стеже се обруч око Палме, има још сведока подвођења девојака
Луфтика 22.04.2021
Анонимно сведочење о подвођењу малолетних девојака у хотелу у Кончареву, иза ког стоји јагодински шеф Драган Марковић Палма уздрмало је целу Србију, а након конференције Маринике Тепић која је приказала лице “монструма из… »
Тепић (ССП): Наравно да имам још сведока да је Палма подводио малолетнице и жене
Глас Зајечара 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене и нагласила да себи не би дозволила да… »
Мариника Тепић: „Школски пример елитне проституције и подвођење жена у Јагодини“!
У центар 22.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да има више сведока да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио малолетнице и жене у Јагодини. „Не бих себи дозволила да ризикујем са… »
Откривамо: Има још сведока против Палме, плаше се одмазде
Нова 22.04.2021
О подвођењу жена и малолетних девојчица у Јагодини недавно је сведочио бивши запослени у хотелу у Кончареву, наводећи да иза свега стоји лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма. Видео снимак у којем говори о начину… »
Вести дана »

Померен меч Новака Ђоковића у 1. колу Вимблдона: Ево када ће да изађе на терен!
Телеграф пре 46 минутајош 9 повезаних

Полиција на блокадама широм Србије, студенти позивају на генерални штрајк
BBC News пре 41 минутајош 3 повезане

Научник који је Вучићу вратио орден Карађорђеве звезде: Ко је Миодраг Грбић?
Данас пре 3 сатајош 1 повезана