Povezane vesti
Uvredila domaćice? Leontina priznala da se ne bavi "grubim poslovima" - "Imam ljude koji mi pomažu u tome!"
Mondo 22.04.2021
Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima. Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila radu s decom i pisanju pesama za druge… »
"Nikad ne bih mogla da budem domaćica" Leontina Vukomanović: "Ne bavim se grubim poslovima, imam ljude koji mi pomažu"
Blic 22.04.2021
Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila se radu sa decom i pisanju pesama za druge izvođače, a kako kaže odgovara joj to što ima mnogo poslovnih obaveza. Leontina je nedavno proslavila 11. rođendan… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 4 satijoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 8 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 4 satijoš 48 povezanih