Povezane vesti
Uvredila domaćice? Leontina priznala da se ne bavi "grubim poslovima" - "Imam ljude koji mi pomažu u tome!"
Mondo 22.04.2021
Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima. Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila radu s decom i pisanju pesama za druge izvođače… »
"Nikad ne bih mogla da budem domaćica" Leontina Vukomanović: "Ne bavim se grubim poslovima, imam ljude koji mi pomažu"
Blic 22.04.2021
Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila se radu sa decom i pisanju pesama za druge izvođače, a kako kaže odgovara joj to što ima mnogo poslovnih obaveza. Leontina je nedavno proslavila 11. rođendan ćerke… »
Vesti dana »
Završen drugi dan pregovora u Abu Dabiju, dogovorena razmena ratnih zarobljenika
NIN pre 37 minutajoš 32 povezane
Ministarka energetike u Abu Dabiju razgovarala o NIS-u sa kompanijom ADNOC
Nedeljnik pre 7 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 23 povezane
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 7 satijoš 25 povezanih
Da li će mi se porez na imovinu obračunati i pet godina unazad, ako sad prijavim nekretninu? Ovako to rešava legalizacija
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih