Povezane vesti
Uvredila domaćice? Leontina priznala da se ne bavi "grubim poslovima" - "Imam ljude koji mi pomažu u tome!"
Mondo 22.04.2021
Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima. Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila radu s decom i pisanju pesama za druge… »
"Nikad ne bih mogla da budem domaćica" Leontina Vukomanović: "Ne bavim se grubim poslovima, imam ljude koji mi pomažu"
Blic 22.04.2021
Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila se radu sa decom i pisanju pesama za druge izvođače, a kako kaže odgovara joj to što ima mnogo poslovnih obaveza. Leontina je nedavno proslavila 11. rođendan… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 6 satijoš 9 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Dogovor u Rijadu: Plovidba Crnim morem i bezbednost energenata; Zelenski: Ustupak Moskvi slabi našu poziciju
RTV pre 37 minutajoš 3 povezane

Atp majami, najnovije vesti: Novak Đoković u četvrtfinalu turnira na Floridi
Večernje novosti pre 14 minutajoš 5 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 9 satijoš 2 povezane