Povezane vesti
Uvredila domaćice? Leontina priznala da se ne bavi "grubim poslovima" - "Imam ljude koji mi pomažu u tome!"
Mondo 22.04.2021
Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima. Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila radu s decom i pisanju pesama za druge izvođače… »
"Nikad ne bih mogla da budem domaćica" Leontina Vukomanović: "Ne bavim se grubim poslovima, imam ljude koji mi pomažu"
Blic 22.04.2021
Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila se radu sa decom i pisanju pesama za druge izvođače, a kako kaže odgovara joj to što ima mnogo poslovnih obaveza. Leontina je nedavno proslavila 11. rođendan ćerke… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 3 satajoš 31 povezana
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 18 minutajoš 46 povezanih
Novi šampion Formule jedan Lando Noris: Srećan sam zbog titule u F1, osećaj je sjajan
Dnevnik pre 47 minutajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 29 povezanih