Povezane vesti
Uvredila domaćice? Leontina priznala da se ne bavi "grubim poslovima" - "Imam ljude koji mi pomažu u tome!"
Mondo 22.04.2021
Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima. Bura zbog izjave Leontine Vukomanović o kućnim poslovima Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila radu s decom i pisanju pesama za druge izvođače… »
"Nikad ne bih mogla da budem domaćica" Leontina Vukomanović: "Ne bavim se grubim poslovima, imam ljude koji mi pomažu"
Blic 22.04.2021
Pevačica Leontina Vukomanović u poslednje vreme povukla se sa javne scene i posvetila se radu sa decom i pisanju pesama za druge izvođače, a kako kaže odgovara joj to što ima mnogo poslovnih obaveza. Leontina je nedavno proslavila 11. rođendan ćerke… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Guča "pumpa" podršku studentskoj listi uz trubu: Skupovi "Budi glas promene" širom Srbije
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih
Dogovor u Prištini prvi pozitivni signal za Srbe na KiM, ali može li se verovati Kurtiju
Sputnik pre 3 satajoš 32 povezane
Blokader napao aktiviste SNS-a u Mirijevu, određen mu pritvor (video)
Politika pre 10 minutajoš 28 povezanih
Sa aerodroma na teren: Crveno-beli u Sarajevu protiv Dubaija, Obradović traži energiju posle Fenera!
Hot sport pre 29 minutajoš 64 povezane