Povezane vesti
Ognjen (21) zvao majku pred kobni let: Ovo su poslednje reči stradalog padobranca Vojske Srbije
Mondo 22.04.2021
Nesreća se desila u sredu u Nišu prilikom izvođenja skoka. Nesreća se desila u sredu u Nišu prilikom izvođenja skoka. "Nikad mi nije govorio kada ima skok, vežbu. Mnogo sam se plašila. Govorio mi je tek kad sve prođe...". Ovako priča Marina Arsić… »
Poginuo Ognjen Trajković iz Vranja pripadnik 63. padobranske brigade u Nišu
Jug press 22.04.2021
VRANJE-NIŠ Desetar Ognjen Trajković, koji je izgubio život juče oko 16.30 časova prilikom izvođenja padobranskog skoka, bio je na dužnosti padobranca u 3. padobranskoj četi 63. padobranske brigade u Nišu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Ognjen… »
Majka nastradalog padobranca iz Vranja: Ode moja lasta u nebo
OK radio 22.04.2021
Padobranac 63. padobranske brigade Ognjen Trajković (21), treće je dete u porodici Trajković i bio je mezimac. Njegova majka Marina Arsić, kaže da su iz vojske javili da će telo biti dopremljeno u Vranje, a potom u kapelu na Šapranačkom groblju. U… »
Nastradali padobranac Ognjen biće sahranjen u rodnom Vranju
OK radio 22.04.2021
Padobranac 63. padobranske brigade Ognjen Trajković (21), koji je nastradao prilikom izvođenja padobranskog skoka u Nišu, biće sahranjen u Vranju. Njegova majka Marina Arsić, kaže da su iz vojske javili da će telo biti dopremljeno u Vranje, a potom u… »
Vesti dana »
Dva tela pronađena u stanu u Nikšiću: Policija traga za osumnjičenim za zločin
Euronews pre 5 minutajoš 16 povezanih
RHMZ javlja: Ako ste upravo krenuli na posao, jedna pojava preti da vam pokvari jutro - otvorite četvore oči za volanom!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Indijana slomila Sakramento, Minesoti malo 40 poena Edvardsa
Sport klub pre 45 minutajoš 13 povezanih
Goleme kolone na izlazu iz Srbije, već se stvaraju gužve! Upućen poseban apel: Vodite računa o ovome na putu
Alo pre 35 minutajoš 9 povezanih