Povezane vesti
Radeta: Jojić i ja smo spremni da nam se sudi u Srbiji
Politika 22.04.2021
Potpredsednica Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta izjavila je danas da su funckioner SRS Petar Jojić i ona spremni da im se u Srbiji sudi za nepoštovanje suda u Hagu tokom procesa protiv predsednika te stranke Vojislava Šešelja. Postupajući… »
Radeta: Petar Jojić i ja smo spremni da nam se sudi u Srbiji
Nova 22.04.2021
Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila je da su funkcioner SRS Petar Jojić i ona spremni da im se u Srbiji sudi za nepoštovanje suda u Hagu tokom procesa protiv predsednika te stranke Vojislava Šešelja. Postupajući haški sudija… »
Radeta: Petar Jojić i ja smo spremni da nam se sudi u Srbiji
N1 Info 22.04.2021
Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila je da su funkcioner SRS Petar Jojić i ona spremni da im se u Srbiji sudi za nepoštovanje suda u Hagu tokom procesa protiv predsednika te stranke Vojislava Šešelja. Postupajući haški sudija… »
Vesti dana »
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 9 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
Sumi obasut dronovima! Grad u mraku: U roku od pola sata, Rusi su izveli više od 10 udara
Alo pre 59 minutajoš 12 povezanih
Danas slavimo Svetog Alimpija Stolpnika: Za zdravlje bi trebalo izgovoriti ovu molitvu
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih