Povezane vesti
Ljudi su tada počeli da me sahranjuju! Marina Tucaković pobesnela na sina zbog slike - "Pisali su mi da nosim periku"
Mondo 22.04.2021
Marina Tucaković prokomentarisala sliku koja je zimus zapalila Srbiju. Marina Tucaković prokomentarisala sliku koja je zimus zapalila Srbiju Tekstopisac Marina Tucaković već nekoliko godina vodi bitku protiv opake bolesti, a njen oporavak teče u dobrom… »
"Živu su me sahranili": Marina Tucaković otkrila kako su joj upropastili život
Blic 22.04.2021
Marina Tucaković, tekstopisac, tri godine vodi bitku sa karcinomom. Stanje se popravlja, ali još uvek nije sigurna kakav će ishod biti. Međutim, ona je sada priznala da ju je njen sin Milan Laća Radulović mnogo naljutio kada je zimus objavio njenu sliku… »
Vesti dana »

(Video,foto) pogledajte kako baraž raketa probija Gvozdenu kupolu - nastaje vatrena lopta! Zastrašujuće scene smrtonosne agresije, slike Tel aviva u plamenu
Kurir pre 53 minutajoš 27 povezanih

Macut: Dogovorili smo vremenski okvir kako da do kraja jula završimo zimski semestar
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih

Daje savete kojih se ni sam ne pridržava: Putin se oglasio o napadu Izraela na Iran: Rekao je, otprilike, sve ono što njemu govore već tri godine
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih

Netanjahu: Cilj napada eliminisanje nuklearne pretnje islamskog režima, ne borba protiv naroda Irana
N1 Info pre 42 minutajoš 50 povezanih

NUNS: Iz procesa izbora članova Saveta REM istupilo 78 ovlašćenih predlagača i 16 kandidata i kandidatkinja
RTS pre 1 satjoš 63 povezane