Повезане вести

Миловановић: Разрешен сам под тачком „разно“, без иједног конкретног разлога

Миловановић: Разрешен сам под тачком „разно“, без иједног конкретног разлога

Н1 Инфо 22.04.2021
Нисам разрешен функције заменика јавног тужиоца у Другом основном јавном тужилаштву, али ме је председавајућа Државног већа тужилаца (ДВТ) Загорка Доловац дискреционом одлуком ослободила рада на свим предметима, па и у случају… »
Медији: Разрешен заменик тужиоца у случају за паљење куће новинара

Медији: Разрешен заменик тужиоца у случају за паљење куће новинара

Слободна Европа 22.04.2021
Заменик јавног тужиоца Другог основног јавног тужилаштва Србије Предраг Миловановић, поступајући у предмету против оптужених за паљење куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића, разрешен је дужности одлуком републичке… »
НУНС: Обесхрабрујућа одлука Загорке Доловац

НУНС: Обесхрабрујућа одлука Загорке Доловац

Нова 22.04.2021
Независно удружење новинара Србије (НУНС) позвало је републичку јавну тужитељку Загорку Доловац да преиспита своју одлуку о ослобођењу вршења дужности заменика јавног тужиоца Предрага Миловановића у предмету који се води за… »
НУНС: Обесхрабрујућа одлука Доловац, Цензоловка – угрожен предмет Јовановића

НУНС: Обесхрабрујућа одлука Доловац, Цензоловка – угрожен предмет Јовановића

Н1 Инфо 22.04.2021
Независно удружење новинара Србије (НУНС) позвало је републичку јавну тужитељку Загорку Доловац да преиспита своју одлуку о ослобођењу вршења дужности заменика јавног тужиоца Предрага Миловановића у предмету који се води за… »
Тужилаштво се жалило на пресуду Драгољубу Симоновићу

Тужилаштво се жалило на пресуду Драгољубу Симоновићу

РТВ 22.04.2021
БЕОГРАД - Друго основно јавно тужилаштво поднело је жалбу на првостепену пресуду бившем председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу којом је Симоновић осуђен на четири године и три месеца затвора, јер је подстрекавао друге… »
Загорка Доловац склонила тужиоца са случаја паљења куће новинара из Гроцке

Загорка Доловац склонила тужиоца са случаја паљења куће новинара из Гроцке

Радио 021 22.04.2021
Републички јавни тужилац Загорка Доловац спречила је заменика тужиоца Предрага Миловановића да брани пресуду за паљење куће новинара портала "Жиг инфо" Милана Јовановића од жалби одбране, преноси Цензоловка. Овим изненадним… »

Вести дана »