Повезане вести

Фергусон у сузама: ‘Плакао сам после Србије!’

Фергусон у сузама: ‘Плакао сам после Србије!’

Хот спорт 22.04.2021
Утакмица Србије и Шкотске и даље привлачи коментаре. Шкотска је у оквиру баража за Европско првентво избацила Србију након бољег извођења пенала. Ево шта је на то рекао Сир Алекс Фергусон. ‘Када је Србија дала гол у последњој… »
Болан пораз Србије славио и легендарни Фергусон: Помислио да немају шансе, па нас победили у Београду!

Болан пораз Србије славио и легендарни Фергусон: Помислио да немају шансе, па нас победили у Београду!

Мондо 22.04.2021
Славни тренер Манчестер јунајтеда заплакао након тог меча. Славни тренер Манчестер јунајтеда заплакао након тог меча. Легендарни Алекс Фергусон пратио је са много пажње утакмицу коју је репрезентација Србије недавно одиграла… »
Фергусон плакао због меча у Београду: То је велика љубав

Фергусон плакао због меча у Београду: То је велика љубав

Нова 22.04.2021
Утакмица баража за пласман на Европско првенство између Србије и Шкотске била је изузетно драматична, а тшко је пала и легендарном менаџеру Манчестер јунајтеда, Алексу Фергусону. Он је испричао колико је емотивно поднео да гледа… »
И то се догодило, призор у Београду расплакао Алекса Фергусона!

И то се догодило, призор у Београду расплакао Алекса Фергусона!

Спортске.нет 22.04.2021
Легендарни сер Алекс Фергусон није човек којег можете расплакати тек тако, али је репрезентација Шкотске успела да учини то. И то у Београду. Селекција Стива Кларка успела је да се пласира на Европско првенство после бољег… »
Фергусон о чувеној београдској ноћи: Плакао сам, а мислио сам да немамо шансе

Фергусон о чувеној београдској ноћи: Плакао сам, а мислио сам да немамо шансе

Моззарт спорт 22.04.2021
Легендарни тренер о успеху шкотске репрезентације. Ко би рекао да и таква громада може да пусти сузу. Радосницу, додуше. Прославио је сер Алекс Фергусон у децембру 79. рођендан, а месец раније плакао као дете због успеха… »

Вести дана »