Povezane vesti
Marija Kulić otežano priča: Nakon operacije tumora progovorila o svom stanju
Blic 22.04.2021
Marija Kulić je dijagnostikovan tumor usled čega je morala da se podvrgne hirurškom zahvatu. Sve vreme, dok je Marija napolju, njena ćerka Miljana Kulić je u Beloj kući i povukla se u sebe. Danima je patila zbog majke, te se čak u jednom momentu ošišala… »
Zbog poziva s Miljanom zvala sam da me našminkaju: Marija Kulić otkrila kako se stvarno oseća posle operacije!
Mondo 22.04.2021
Najbitnije joj je da je Miljana dobro. Najbitnije joj je da je Miljana dobro. Majka Miljane Kulić i bivša učesnica Zadruge, Marija Kulić, imala je jako težak period o kojem je i javno govorila. Dijagnostikovan joj je tumor zbog čega je morala na… »
Vesti dana »

Subota donosi visoke temperature, u nedelju stiže osveženje
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana

Napad na novinara Radara Vuka Cvijića: Policajac ga poprskao hemijskim sredstvom po vratu dok je stajao kod Generalštaba
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 17 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO
Nova pre 17 minutajoš 38 povezanih