Povezane vesti
Air Serbia počinje testiranje digitalnog pasoša IATA-e
Al Jazeera 23.04.2021
Nova aplikacija pomoći će putnicima da organizuju putovanja u skladu sa zahtjevima država. Air Serbia počinje testiranje IATA digitalnog pasoša, a aplikacija će prvi put biti testirana na letu iz Beograda za Cirih u srijedu 28. aprila, saopšteno je iz te… »
Er Srbija među prvima u Evropi počinje testiranje IATA digitalnog pasoša
BizLife 23.04.2021
Inovativna mobilna aplikacija putnicima pomaže da lako i bezbedno organizuju putovanje u skladu sa zahtevima država koji se tiču testiranja na COVID-19 ili vakcinacije, a srpska nacionalna avio-kompanija je jedna od prvih u Evropi postala deo ove… »
Er Srbija među prvima u Evropi testira IATA digitalni pasoš
RTV 23.04.2021
BEOGRAD - Er Srbija je svojim putnicima koji imaju karte za letove iz Beograda ka Cirihu uputila poziv za dobrovoljno učešće u projektu testiranja aplikacije "IATA Travel Pass", koje sprovodi u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom za vazdušni saobraćaj… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
Jokić jednom rečju sve objasnio, samo ona je bila dovoljna da opiše ono protiv Minesote
Nova pre 3 minutajoš 59 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 43 minutajoš 11 povezanih