Повезане вести
Пресуда за смрт девојчице Ање Граховац (3): Анестезиолог "Перфекте" ослобођен оптужби
Телеграф 23.04.2021
Ања Граховац је оперисана 21. маја 2007. године од катаракте на клиници "Перфекта", а преминула је две недеље касније, 4. јуна, услед оштећења на мозгу изазваних мањком кисеоника при операцији. Виши суд у Београду ослободио… »
"Имам осећај као да сам је поново сахранио": Отац Ање Граховац у шоку након ослобађајуће пресуде анестезиологу
Блиц 23.04.2021
Више се не надам да ће икада стићи заслужена правда за смрт моје трогодишње ћерке. Данас имам осећај као да сам је поново сахранио - рекао је Александар Граховац отац Ање Граховац, након што је данас Виши суд у Београду… »
Пресуда за смрт девојчице Ање Граховац: Анестезиолог "Перфекте" ослобођен оптужби!
Вечерње новости 23.04.2021
Након поновљеног суђења, по налогу Апелационог суда у Београду, и имајући и виду његове налоге и упутства, суд је закључио да нема узрочно-последичне везе између поступања Глишића и смрти девојчице, рекао је судија… »
Отац Ање Граховац (3) после пресуде анестезиологу: "Имам осећај као да сам дете поново сахранио"
Телеграф 23.04.2021
Отац трагично преминуле девојчице навео да је 14 година чекао правду и да је није дочекао. - Више се не надам да ће икада стићи заслужена правда за смрт моје трогодишње ћерке. Данас имам осећај као да сам је поново сахранио -… »
Анестезиолог ослобођен оптужби да је одговоран за смрт Ање Граховац
Н1 Инфо 23.04.2021
Виши суд у Београду ослободио је данас анестезиолога Станоја Глишића од оптужби да је одговоран за смрт трогодишње Ање Граховац која је преминула након операције катаракте на клиници "Перфекта" у јуну 2007. године, преноси… »
Отац Ање Граховац: Опет сахрањујем своје дете
Нова 23.04.2021
"Више се не надам да ће икада стићи заслужена правда за смрт моје трогодишње ћерке. Данас имам осећај као да сам је поново сахранио", каже за наш портал Александар Граховац, отац трогодишње Ање, након што је Виши суд у… »
Велика срамота: Ања Граховац (3) мртва, лекар ослобођен
Нова 23.04.2021
Виши суд у Београду ослободио је данас анестезиолога Станоја Глишића од оптужби да је одговоран за смрт трогодишње Ање Граховац која је преминула након операције катаракте на клиници "Перфекта" у јуну 2007. године. Након… »
Анестезиолог "Перфекте" ослобођен оптужби да је одговоран за смрт трогодишње девојчице
РТС 23.04.2021
Виши суд у Београду ослободио је анестезиолога Станоја Глишића од оптужби да је одговоран за смрт трогодишње Ање Граховац која је преминула након операције катаракте на клиници "Перфекта" у јуну 2007. године. Након поновљеног… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана