Повезане вести

Вакцинисала се и Анастасија: Цеца је данас примила кинеско цепиво, а ево коју је вакцину њена ћерка одабрала

Вакцинисала се и Анастасија: Цеца је данас примила кинеско цепиво, а ево коју је вакцину њена ћерка одабрала

Вечерње новости 23.04.2021
Светлана је одабрала кинеску вакцину, зато што су исту, како каже, одабрали и многи њени пријатељи и сарадници. Цеца је окупљеним представницима медија говорила о вакцинацији и позвала све људе да учине исто, а затим је… »
Вакцинисала се и Анастасија Ражнатовић: Цеца открила коју је вакцину примила ћерка

Вакцинисала се и Анастасија Ражнатовић: Цеца открила коју је вакцину примила ћерка

Блиц 23.04.2021
Цеца Ражнатовић данас се вакциналисала против корона вируса на сајму у сали 3, где је дошла у друштву свог менаџера. Светлана је одабрала кинеску вакцину, зато што су исту, како каже, одабрали и многи њени пријатељи и… »
Певачица открила коју је вакцину одабрала: Имала сам корону, а ово је савет који ми је лекар дао

Певачица открила коју је вакцину одабрала: Имала сам корону, а ово је савет који ми је лекар дао

Вести онлине 23.04.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одлучила је да се данас вакцинише против коронавируса на “Сајму” и тако сачува своје здравље и здравље својих најмилијих. Одабрала је да прими кинеску вакцину компаније Синофарм. На примању… »
Млад је, ништа му не фали: Цеца након вакцинације проговорила о дечку - "Код мене све цвета!"

Млад је, ништа му не фали: Цеца након вакцинације проговорила о дечку - "Код мене све цвета!"

Мондо 23.04.2021
Певачица пред камерама говорила о љубавном животу. Певачица пред камерама говорила о љубавном животу. Светлана Цеца Ражнатовић се појавила на Сајму где је у елегантном издању дошла како би примила прву дозу вакцине. Певачица… »
"Код мене све цвета": Цеца о дечку Богдану Срејовићу, открила и како се он сад осећа: "Имао је корону"

"Код мене све цвета": Цеца о дечку Богдану Срејовићу, открила и како се он сад осећа: "Имао је корону"

Блиц 23.04.2021
Цеца Ражнатовић данас је на Београдском сајму примила вакцину против корона вируса, а након тога је одговарала на новинарска питања и дотакла се и свог дечка, бизнисмена Богдана Срејовића. На констатацију новинара да њена и… »
Цеца Ражнатовић примила кинеску вакцину

Цеца Ражнатовић примила кинеску вакцину

Нова 23.04.2021
"Мислим да смо једини на свету који можемо да бирамо вакцину којом ћемо се вакцинисати, ми смо имали ту привилегију. Већина из мог окружења су примили кинеску, па сам се и ја тако одлучила. С обзиром на то да сам имала корону… »
Цеца се ВАКЦИНИСАЛА! „Да нам свима буде БОЉЕ!”

Цеца се ВАКЦИНИСАЛА! „Да нам свима буде БОЉЕ!”

Свет & Скандал 23.04.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић примила је данас на Београдском сајму вакцину против вируса ЦОВИД-19. Цеца сматра да је на овај начин дала допринос борби против опаког корона вируса. Певачица још и каже, ово је урадила како би… »
Цеца се вакцинисала на Сајму: Након прележане короне открила које цепиво је одабрала - доктор јој дао важан савет!

Цеца се вакцинисала на Сајму: Након прележане короне открила које цепиво је одабрала - доктор јој дао важан савет!

Мондо 23.04.2021
Певачица је данас примила прву дозу вакцине. Певачица је данас примила прву дозу вакцине. Светлана Цеца Ражнатовић се појавила на Сајму где је у елегантном издању дошла како би примила прву дозу вакцине. Певачица је открила да… »

Вести дана »