Povezane vesti

Svetlana Ceca Ražnatović za TV Prva: To je bila moja dužnost

B92 23.04.2021
Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas na Beogradskom sajmu i odlučila je da primi kinesku vakcinu. "Prezadovoljna sam, smatram da je to moja dužnost, prvenstveno prema samoj sebi, pa onda prema čitavoj našoj naciji. Mislim da moramo svi da… »

Vakcinisala se i Anastasija: Ceca je danas primila kinesko cepivo, a evo koju je vakcinu njena ćerka odabrala

Večernje novosti 23.04.2021
Svetlana je odabrala kinesku vakcinu, zato što su istu, kako kaže, odabrali i mnogi njeni prijatelji i saradnici. Ceca je okupljenim predstavnicima medija govorila o vakcinaciji i pozvala sve ljude da učine isto, a zatim je otkrila i da je njena ćerka… »

Vakcinisala se i Anastasija Ražnatović: Ceca otkrila koju je vakcinu primila ćerka

Blic 23.04.2021
Ceca Ražnatović danas se vakcinalisala protiv korona virusa na sajmu u sali 3, gde je došla u društvu svog menadžera. Svetlana je odabrala kinesku vakcinu, zato što su istu, kako kaže, odabrali i mnogi njeni prijatelji i saradnici. Ceca je govorila… »

"Kod mene sve cveta": Ceca o dečku Bogdanu Srejoviću - otkrila i kako se on sad oseća

Večernje novosti 23.04.2021
Na konstataciju novinara da njena i Bogdanova ljubav cveta, Ceca se osmehnula i imala kratak komentar. - Kod mene sve cveta! - bila je kratka, ali jasna pevačica. Kako je navela, Bogdan, koji je koronu preležao u martu, se sada oseća dobro. - On je… »

Pevačica otkrila koju je vakcinu odabrala: Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao

Vesti online 23.04.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da se danas vakciniše protiv koronavirusa na “Sajmu” i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva… »

Ceca se vakcinisala na sajmu: Evo koju je vakcinu odabrala! "Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao" (video)

Blic 23.04.2021
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas u 13:30 časova na Beogradskom sajmu. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga… »

"Kod mene sve cveta": Ceca o dečku Bogdanu Srejoviću, otkrila i kako se on sad oseća: "Imao je koronu"

Blic 23.04.2021
Ceca Ražnatović danas je na Beogradskom sajmu primila vakcinu protiv korona virusa, a nakon toga je odgovarala na novinarska pitanja i dotakla se i svog dečka, biznismena Bogdana Srejovića. Na konstataciju novinara da njena i Bogdanova ljubav cveta… »

Mlad je, ništa mu ne fali: Ceca nakon vakcinacije progovorila o dečku - "Kod mene sve cveta!"

Mondo 23.04.2021
Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se… »

Ceca se vakcinisala na Sajmu: Nakon preležane korone otkrila koje cepivo je odabrala - doktor joj dao važan savet!

Mondo 23.04.2021
Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se odlučila za… »

Ceca se VAKCINISALA! „Da nam svima bude BOLJE!”

Svet & Skandal 23.04.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović primila je danas na Beogradskom sajmu vakcinu protiv virusa COVID-19. Ceca smatra da je na ovaj način dala doprinos borbi protiv opakog korona virusa. Pevačica još i kaže, ovo je uradila kako bi nam svima bilo… »

Ceca Ražnatović primila kinesku vakcinu

Nova 23.04.2021
"Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato… »

Ceca ražnatović se vakcinisala protiv korone: Pevačica otkrila koje cepivo je primila i šta je posavetovao lekar (foto)

Večernje novosti 23.04.2021
Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga obratila se prisutnim medijima. Foto: FOTO: Ataimages POGLEDAJ GALERIJU - Smatram da svaki savesni građanin… »

Vesti dana »