Povezane vesti
"Ako ne počnem da radim, čekaju me maline" Pevačica nakon rijalitija: "Nadam se da sam još uvek dobro došla u Grand"
Blic 23.04.2021
Pevačica Zorica Erić, nekadašnja učesnica "Grandovog" takmičenja "Nikad nije kasno", donedavno je bila deo rijalitija "Zadruga 4", a sada je sumirala utiske o svom učešću i progovorila o planovima za budućnost. Zorica je rekla da sada planira da snimi… »
"Prejedala sam se, bila sam u stanju da pojedem kutiju sladoleda" Pevačica se požalila na višak kilograma
Blic 23.04.2021
Pevačica Nikolina Kovač kao i njene mnogobrojne kolege ne radi već više od godinu dana, a prazan hod koristi u stvaranju novih pesama i brizi o sebi i porodici. Nekadašnja ''Zvezda Granda'' priprema svoj novi album, a kada dođe dan da isti i prezentuje… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kišom noću
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 24 povezane

Krivične prijave protiv bivših funkcionera Infrastrukture železnice Srbije zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 14 povezanih

Gužve na graničnim prelazima Srbije tokom povratnog talasa stranih državljana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 14 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
N1 Info pre 4 satijoš 2 povezane

Još jedan Novosađanin uhapšen zbog napada na Kobre, prethodno targetiran u tablodiidma
Beta pre 50 minutajoš 8 povezanih