Повезане вести
"Ако не почнем да радим, чекају ме малине" Певачица након ријалитија: "Надам се да сам још увек добро дошла у Гранд"
Блиц 23.04.2021
Певачица Зорица Ерић, некадашња учесница "Грандовог" такмичења "Никад није касно", донедавно је била део ријалитија "Задруга 4", а сада је сумирала утиске о свом учешћу и проговорила о плановима за будућност. Зорица је рекла да… »
"Преједала сам се, била сам у стању да поједем кутију сладоледа" Певачица се пожалила на вишак килограма
Блиц 23.04.2021
Певачица Николина Ковач као и њене многобројне колеге не ради већ више од годину дана, а празан ход користи у стварању нових песама и бризи о себи и породици. Некадашња ''Звезда Гранда'' припрема свој нови албум, а када дође… »
Вести дана »
Ирански нови мировни предлог нуди прекид блокаде Ормуза, не спомиње нуклеарни програм
Бета пре 24 минутајош 26 повезаних
Одборници Скупштине Београда данас о више планова генералне регулације, мењању заштићених подручја
Бета пре 39 минутајош 14 повезаних
Американац критиковао Јокића и Нагетсе: "Јадно - предали су се, немају лидера, немају дисциплину"
Б92 пре 9 минутајош 37 повезаних
Министарство финансија најављује измене закона: Још 300 милиона евра за прву некретнину младих
НИН пре 4 минутајош 11 повезаних