Повезане вести
Реприза полуфинала Аустралијан опена – Новак против Руса
Вести онлине 23.04.2021
Новак Ђоковић ће у полуфиналу Србија опена играти против Аслана Карацева. Рус је лако савладао Ђанлуку Магера са 2-0 у сетовима – 6:3, 6:4. Меч је трајао 85 минута. Новак ће у суботу на терен не пре 17:00. Програм отвара финале… »
Почиње оно право, Новак сазнао име ривала у полуфиналу!
Спортске.нет 23.04.2021
Први тенисер света Новак Дјоковић играће у суботу у полуфиналу Србија опена у Београду против Руса Аслана Карацева. Дјоковић је раније данас за пласман у полуфинале победио сународника Миомира Кецмановића са 6:1, 6:3. Карацев је… »
Новак Ђоковић о вакцинацији: Не желим да ме етикетирају
Нова 23.04.2021
Новак Ђоковић је након победе над Миомиром Кецмановићем у оквиру четвртфинала Сербиа Опена прокоментарисао и једну од горућих тема на свету. Ђоковић је по завршетку меча са Кецмановићем истакао да ће „свој став о вакцини против… »
Ђоковић: Долазе промене у тенису, ми маторци одржавамо баланс
Вести онлине 23.04.2021
Новак Ђоковић је успешно одрадио посао и у другом мечу на Србија опену. После 75 минута игре славио је у првом окршају са Миомиром Кецмановићем, 6:1, 6:3 и сада чека бољег из меча Карацев – Мађер у полуфиналу. Задовољан је био… »
Новак проговорио отворено о вакцини: Ђоковићу опет подметнуто питање: Не желим да будем укључен у кампању!
Спортал блиц 23.04.2021
је без већих проблема поразио Миомира Кецмановића у четвртфиналу Сербиа опена и након тог меча поново добио питање о вакцинацији. Новинаре је у Београду занимао став најбољег тенисера света о питању вакцина против корона… »
Ноле о ''лудом времену'' и значају Србија опена
Спортске.нет 23.04.2021
Дјоковић је рекао да је задовољан својом игром у данашњем мечу. "Сјајно сам се осећао, изашао сам на терен са јасном намером шта морам да урадим у свом првом сусрету са Кецмановићем. Он је био стегнут и нешто нервознији, у… »
Дјоковић у полуфиналу Србија опена
Нови магазин 23.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Дјоковић пласирао се у полуфинале АТП турнира у Београду пошто је данас победио сународника Миомира Кецмановића после два сета, 6:1, 6:3. Меч Дјоковића и 47. тенисера света трајао је сат и 16 минута… »
Сербиа опен: Ђоковић победио Кецмановића, па поручио – ‘Велико је задовољство играти у Србији!’
Хот спорт 23.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Сербиа Опена, пошто је у савладао младог српског играча Миомира Кецмановића 6:1, 6:3. Био је то први сусрет Ђоковића и Кецмановића, а трајао је сат и 20 минута, а… »
Надал све убедљивији у Барселони
Спортске.нет 23.04.2021
Турнир у Барселони полако улази у завршну фазу, а први фаворит за освајање титуле Рафаел Надал данас се пласирао у полуфинале. За разлику од јучерашњег меча са Нишикоријем када је морао знатно дуже да остане на терену, Надал је… »
Да ли ће Ђоковић примити вакцину? Новаку опет подмећу исто питање - он неће да буде део кампање!
Мондо 23.04.2021
Најбољи тенисер света је имао своје виђење ситуације. Најбољи тенисер света је имао своје виђење ситуације. Новак Ђоковић је без проблема савладао сународника Миомира кецмановића и пласирао се у полуфинале АТП турнира у… »
Ђоковића поново питали о вакцини: Одлуку да ли ћу је примити желим да задржим за себе, не бих да будем укључен у кампању…
Вечерње новости 23.04.2021
Једно од питања новинара упућшених најбољем тенисеру света се тицало вакцина - тачније да ли ће је примити или не? - Одлуку да ли ћу примити вакцину ћу задржати за себе. Надам се да ћете то поштовати. Не желим да будем… »
Новак одбио да прича на енглеском: Прво српски, нека чекају
Нова 23.04.2021
Новак Ђоковић је изразио задовољство победом против Миомира Кецмановића у четвртфиналу Сербиа Опена, а занимљив детаљ је претходио његовој изјави после меча. „На српском почињемо, на српском па ћемо на енглеском. Нека… »
Кецмановић после меча са ђоковићем: Тешко је играти против најбољег на свету, Налбандијан ми много помаже
Признао је 47. тенисер света да је на почетку имао трему и да му није било лако да игра против најбољег на свету. - Није било лако играти против њега. Доста ме је притискао цео меч. Мислим да сам ипак имао и неке добре поене… »
Ђоковић после победе: Осећао сам се одлично на терену, срећан сам и поносан што имамо овакав турнир
Најбољи играч света после меча није крио задовољство због победе, као и због тога што се одржава овај турнир. - Осећао сам се одлично на терену, знао сам шта треба да радим и мислим да је мало нервознији био Кецмановић на… »
Беретини задовољан после победе над крајиновићем: Играо сам добро, срећан сам што сам у полуфиналу
Тренутно 10. играч света искористио је своје шансе, а после меча је истакао да је задовољан својом игром. - Срећан сам због добро одиграног меча. Функционисали су ми сервис и форхенд веома добро, али задовољан сам и ретерном… »
Београђани за полуфинале: Ноле и Миомир данас први пут један против другога
Прижељкивао је Новак једног Србина у овој фази турнира, најавио је то још и пре самог почетка, а данас ће му се та жеља и испунити. - Увек је лепо бити у Београду. Ово је мој родни град, не може ниједно место да га замени, овде… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана