Повезане вести
Данијела Штајнфелд о детаљима напада: “Држао ме је за руку и тражио је да му певам”
Вести онлине 23.04.2021
У документарном филму “Зацели ме” (“Холд ме ригхт”) Данијеле Штајнфелд представљеном ове недеље београдској публици, откривени су непознати детаљи самог сексуалног напада који је доживела од тада неименованог колеге – а… »
"После силовања тражио је да му певам" Данијела Штајнфелд изнела детаље злостављања - Жена га је звала све време!
Вечерње новости 23.04.2021
У њему је глумица испричала до сада непознате детаље самог сексуалног напада који је доживела од, како је пре месец дана навела, колеге Бранислава Лечића, али и објаснила на који начин је успела да се избори с траумом и да се… »
Штајнфелд: После силовања Лечић ми је тражио да му певам
Нова 23.04.2021
"Тражио је да му певам, и јесам. У том тренутку више нисам била људско биће. И даље се сећам тренутка кад сам изашла из његовог аута и спустила ноге на земљу. Мислила сам како је чудесно да сам жива и да је све готово"… »
Тражио ми је да му певам и јесам, у том тренутку нисам била људско биће: Данијела Штајнфелд изнела нове детаље о…
Ноизз 23.04.2021
Београдска публика имала је прилику да у среду увече погледа документарни филм "Зацели ме” ("Холд ме ригхт”) који је режирала Данијела Штајнфелд. У њему је глумица испричала до сада непознате детаље самог сексуалног напада који… »
Шок! Нови детаљи данијелиног злостављања: "Завукао ми је руку у гаће и тражио да му певам док га је звала жена"
Мондо 23.04.2021
Ово је цела прича коју је Данијела Штајнфелд изнела у филму "Зацели ме", пре него што је изашла у јавност с тврдњама да је управо тај моћник силоватељ - глумац Бранислав Лечић. Ово је цела прича коју је Данијела Штајнфелд… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 23 минутајош 25 повезаних
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 48 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 4 минутајош 44 повезане
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних