Povezane vesti
Danijela Štajnfeld o detaljima napada: “Držao me je za ruku i tražio je da mu pevam”
Vesti online 23.04.2021
U dokumentarnom filmu “Zaceli me” (“Hold me right”) Danijele Štajnfeld predstavljenom ove nedelje beogradskoj publici, otkriveni su nepoznati detalji samog seksualnog napada koji je doživela od tada neimenovanog kolege – a glumica je u njega uključila i… »
"Posle silovanja tražio je da mu pevam" Danijela Štajnfeld iznela detalje zlostavljanja - Žena ga je zvala sve vreme!
Večernje novosti 23.04.2021
U njemu je glumica ispričala do sada nepoznate detalje samog seksualnog napada koji je doživela od, kako je pre mesec dana navela, kolege Branislava Lečića, ali i objasnila na koji način je uspela da se izbori s traumom i da se „zaceli”. Na početku filma… »
Štajnfeld: Posle silovanja Lečić mi je tražio da mu pevam
Nova 23.04.2021
"Tražio je da mu pevam, i jesam. U tom trenutku više nisam bila ljudsko biće. I dalje se sećam trenutka kad sam izašla iz njegovog auta i spustila noge na zemlju. Mislila sam kako je čudesno da sam živa i da je sve gotovo", detalj je iz dokumentarnog… »
Tražio mi je da mu pevam i jesam, u tom trenutku nisam bila ljudsko biće: Danijela Štajnfeld iznela nove detalje o…
Noizz 23.04.2021
Beogradska publika imala je priliku da u sredu uveče pogleda dokumentarni film "Zaceli me” ("Hold me right”) koji je režirala Danijela Štajnfeld. U njemu je glumica ispričala do sada nepoznate detalje samog seksualnog napada koji je doživela od, kako je… »
Šok! Novi detalji danijelinog zlostavljanja: "Zavukao mi je ruku u gaće i tražio da mu pevam dok ga je zvala žena"
Mondo 23.04.2021
Ovo je cela priča koju je Danijela Štajnfeld iznela u filmu "Zaceli me", pre nego što je izašla u javnost s tvrdnjama da je upravo taj moćnik silovatelj - glumac Branislav Lečić. Ovo je cela priča koju je Danijela Štajnfeld iznela u filmu "Zaceli me"… »
Vesti dana »

Vučić se sastao sa japanskim carem Naruhitom, pozvao ga da poseti Srbiju
N1 Info pre 4 minutajoš 12 povezanih

Izrael započeo kopnenu ofanzivu sa ciljem zauzimanja Gaze (video)
Pravda pre 35 minutajoš 13 povezanih

Opasnost na putevima Magla otežava vožnju teretnjaci na granici zaglavljeni satima
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Grad Gaza bombardovan posle posete šefa američke diplomatije Jerusalimu
NIN pre 55 minutajoš 6 povezanih