Повезане вести

Данијела Штајнфелд о детаљима напада: “Држао ме је за руку и тражио је да му певам”

Данијела Штајнфелд о детаљима напада: “Држао ме је за руку и тражио је да му певам”

Вести онлине 23.04.2021
У документарном филму “Зацели ме” (“Холд ме ригхт”) Данијеле Штајнфелд представљеном ове недеље београдској публици, откривени су непознати детаљи самог сексуалног напада који је доживела од тада неименованог колеге – а… »
"После силовања тражио је да му певам" Данијела Штајнфелд изнела детаље злостављања - Жена га је звала све време!

"После силовања тражио је да му певам" Данијела Штајнфелд изнела детаље злостављања - Жена га је звала све време!

Вечерње новости 23.04.2021
У њему је глумица испричала до сада непознате детаље самог сексуалног напада који је доживела од, како је пре месец дана навела, колеге Бранислава Лечића, али и објаснила на који начин је успела да се избори с траумом и да се… »
Штајнфелд: После силовања Лечић ми је тражио да му певам

Штајнфелд: После силовања Лечић ми је тражио да му певам

Нова 23.04.2021
"Тражио је да му певам, и јесам. У том тренутку више нисам била људско биће. И даље се сећам тренутка кад сам изашла из његовог аута и спустила ноге на земљу. Мислила сам како је чудесно да сам жива и да је све готово"… »
Тражио ми је да му певам и јесам, у том тренутку нисам била људско биће: Данијела Штајнфелд изнела нове детаље о…

Тражио ми је да му певам и јесам, у том тренутку нисам била људско биће: Данијела Штајнфелд изнела нове детаље о…

Ноизз 23.04.2021
Београдска публика имала је прилику да у среду увече погледа документарни филм "Зацели ме” ("Холд ме ригхт”) који је режирала Данијела Штајнфелд. У њему је глумица испричала до сада непознате детаље самог сексуалног напада који… »
Шок! Нови детаљи данијелиног злостављања: "Завукао ми је руку у гаће и тражио да му певам док га је звала жена"

Шок! Нови детаљи данијелиног злостављања: "Завукао ми је руку у гаће и тражио да му певам док га је звала жена"

Мондо 23.04.2021
Ово је цела прича коју је Данијела Штајнфелд изнела у филму "Зацели ме", пре него што је изашла у јавност с тврдњама да је управо тај моћник силоватељ - глумац Бранислав Лечић. Ово је цела прича коју је Данијела Штајнфелд… »

Вести дана »