Povezane vesti
Crnogorac platio zaostale dugove svojh sugrađana u prodavnici u Baru
Vesti online 24.04.2021
Dostavite mi iznos, bez imena dužnika, koji već duže vreme duguju vašoj prodavnici kako bih platio njihova dugovanja, glasila je poruka koju je ovih dana dobila jedna mala lokalna prodavnica u crnogorskom lučkom gradu Baru. Kako je preneo tamošnji… »
„Dostavite mi iznos“: Crnogorac platio zaostale dugove svojh sugrađana u prodavnici u Baru
Sputnik 24.04.2021
Dostavite mi iznos, bez imena dužnika, koji već duže vreme duguju vašoj prodavnici kako bih platio njihova dugovanja, glasila je poruka koju je ovih dana dobila jedna mala lokalna prodavnica u crnogorskom lučkom gradu Baru. Kako je preneo tamošnji portal… »
Crnogorski dobrotvor platio sve dugove sugrađana u radnji
Nova 24.04.2021
Dostavite mi iznos, bez imena dužnika, koji već duže vreme duguju vašoj radnji kako bih platio njihova dugovanja, glasila je poruka koju je ovih dana dobila jedna mala lokalna radnja u crnogorskom lučkom gradu Baru. Kako je preneo tamošnji portal Jedro… »
Vesti dana »
Pao dogovor za NIS: Rusi i Mađari pronašli zajednički jezik, Srbija povećava vlasnički udeo
Kurir pre 25 minutajoš 29 povezanih
Završen sastanak na novosadskom Filozofskom fakultetu, dekan tvrdi da profesorka Kleut još ima posao
N1 Info pre 30 minutajoš 26 povezanih
Rafinerija u Pančevu ponovo kreće sa radom – prve isporuke već 27. januara
RTK pre 3 satajoš 34 povezane
Tramp povezao nedobijanje Nobelove nagrade za mir sa Grenlandom
BBC News pre 36 minutajoš 77 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 70 povezanih