Повезане вести

Ђоковић: Планови? Смучило ми се... Мислим само на гренд слемове

Ђоковић: Планови? Смучило ми се... Мислим само на гренд слемове

Моззарт спорт 24.04.2021
"Остале турнире играм да се спремим за оне главне", поручио је Ђоковић после елиминације са београдског турнира. После више од три сата велике борбе Новак Ђоковић морао је да стисне руку Аслану Кравцеву - 5:7, 6:4, 4:6. Рус иде у… »
Емотивни Карацев: Победио сам најбољег на свету

Емотивни Карацев: Победио сам најбољег на свету

Нова 24.04.2021
Аслан Карацев је против Новака Ђоковића забележио највећу победу у каријери, а емотивни Рус је био видно срећан по завршетку меча. Након три сата и 25 минута игре Карацев је славио, а онда објаснио да је ово његов тријумф… »
Ђоковић остао у неверици - необично за мене, увек сам спреман: Новак открио да је имао проблеме на мечу!

Ђоковић остао у неверици - необично за мене, увек сам спреман: Новак открио да је имао проблеме на мечу!

Мондо 24.04.2021
Прва Нолетова изјава после пораза у родном граду. Прва Нолетова изјава после пораза у родном граду. Велико изненађење у Београду, где је Рус Аслан Карацев (28. на свету) у полуфиналу "Сербиа Опена" победио Новака Ђоковића после… »
“Овакви мечеви много боле”

“Овакви мечеви много боле”

Вести онлине 24.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је Аслану Карацеву на победи у полуфиналу Србија опена. Карацев је после скоро три и по сата славио 2:1 у сетовима. Ђоковић је признао да није играо свој најбољи тенис, али и да је… »
Новак након испадања са Сербиа опена: Овакви порази много боле, играо сам са вртоглавицом!

Новак након испадања са Сербиа опена: Овакви порази много боле, играо сам са вртоглавицом!

Хот спорт 24.04.2021
Ноле ипак неће подићи пехар у Београду. Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је у полуфиналу Сербиа опена од Арслана Карацева. Одмах након меча, Србин је истакао да се није баш добро осећао у последњем сету. – Он је играо брзо… »
Новак разочаран поразом: Нећу се сећати овог меча

Новак разочаран поразом: Нећу се сећати овог меча

Нова 24.04.2021
Новак Ђоковић је поражен после драматичног меча од Аслана Карацева, у полуфиналу Сербиа Опена са 2:1 у сетовима. Није Ђоковић успевао да нађе свој ритам који ће да држи током меча, а после пораза је и сам признао да није играо… »
Ђоковић елиминисан, Карацев у финалу Србија опена

Ђоковић елиминисан, Карацев у финалу Србија опена

Радио 021 24.04.2021
Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале Србија опена у Београду, пошто га је вечерас у полуфиналу победио Рус Аслан Карацев после три маратонска сета, која су трајала готово три и по сата, са 7:5, 4:6, 6:4. Карацев ће… »

Вести дана »