Povezane vesti
"Preminula je i ona i beba" Potresna ispovest čoveka čija je žena (24) u sedmom mesecu trudnoće umrla od korona virusa (foto)…
Srbija danas 24.04.2021
Supružnici Lisak imaju i petogodišnjeg sina Hamzu i žive u mestu Dobrinje, između Kaknja i Visokog. Jasmin Lisak, suprug Melihe Lisak (24) koja je preminula na KCUS pre nekoliko dana u sedmom mesecu trudnoće ispričao je njene poslednje dane. Osim što mu… »
Ispovest Bosanca čija je trudna žena umrla od korone: "Doktorka me je lagala da je mogla da hoda"
Telegraf 24.04.2021
– U 20 sati mojoj ženi je pozlilo, prikopčali je na respirator bez našeg znanja, potpisa. Moja žena je samo 40 minuta bila na respiratoru. I preminula je. I ona i beba - kaže Jasmin i dodaje da mu je supruga bila u sedmom mesecu trudnoće. Suprug Melihe… »
"Samo 40 minuta bila je na respiratoru i preminula, ona i beba" Mlada trudnica (24) zaražena koronom preminula na KCUS, suprug…
Blic 24.04.2021
Jasmin Lisak, suprug Melihe Lisak (24) koja je preminula na KCUS pre nekoliko dana u sedmom mesecu trudnoće ispričao je njene poslednje dane. Supružnici Lisak imaju i petogodišnjeg sina Hamzu i žive u mestu Dobrinje, između Kaknja i Visokog. – Njoj je… »
Vesti dana »
Prvi čovek beogradske policije osumnjičen za prikrivanje pokušaja ubistva, tužilaštvo traži pritvor
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 127 povezanih
Pored autoputa kod Šimanovaca nađeno telo muškarca zbog čijeg nestanka je uhapšen Milić
Radio 021 pre 24 satajoš 48 povezanih
Otvorene prijave za volontere na izložbi EXPO 2027: Traži se 20.000 ljudi za događaj koji će okupiti svet u Beogradu
Pirotske vesti pre 24 satajoš 27 povezanih