Повезане вести

Ива Гргурић жестоко ПЕЦНУЛА Ша и Тару! Ово ће дуго ПАМТИТИ!

Ива Гргурић жестоко ПЕЦНУЛА Ша и Тару! Ово ће дуго ПАМТИТИ!

Свет & Скандал 25.04.2021
Победница „Задруге 3” Ива Гргурић синоћ је на „Задруговизији” искористила прилику да пецне Ненада Алексића Ша и Тару Симов. Наиме, Ива је открила Ненаду да су његова још увек законита супруга Ивана и бивши задругар Владимир… »
"Добиће шта јој следује, није смела ово да ми уради": Ша још увек не може да дође себи због Иване и Томовића, па припретио…

"Добиће шта јој следује, није смела ово да ми уради": Ша још увек не може да дође себи због Иване и Томовића, па припретио…

Блиц 25.04.2021
Након што му је Ива Гргурић на Задруговизији рекла да су његова још увек законита супруга, коју је јавно преварио са Таром Симов, Ивана и Владимир Томовић добијали лајкове на Инстаграму, репер Ненад Алексић Ша не може да дође… »
Хитно тражи адвоката! После бруталних увреда Иве Гргурић, Ша сазнао за жену и Томовића - хаос!

Хитно тражи адвоката! После бруталних увреда Иве Гргурић, Ша сазнао за жену и Томовића - хаос!

Мондо 25.04.2021
Није му свеједно. Није му свеједно. Током синоћ одржане Задруговизије, репер Ненад Алексић Ша и Тара Симов добили су жестоке критике од Иве Гргурић која је била у жирију. Репер је том приликом сазнао да су Владимир Томовић и… »
"Треба ми адвокат: Хитно!" Ша у паклу након што је сазнао за Ивану и Владимира, не може да се смири

"Треба ми адвокат: Хитно!" Ша у паклу након што је сазнао за Ивану и Владимира, не може да се смири

Блиц 25.04.2021
Ненад Алексић Ша се жалио Филипу Цар на коментар Иве Гргурић. Откако је сазнао да су Владимир Томовић и његова супруга Ивана имали лајв на Инстаграму, он све време тражи адвоката. - Мени треба адвокат хитно - рекао је Ша. - Ма… »

Вести дана »