Povezane vesti
Drama u Zemunu! "turčin i nepoznata žena hteli da mi otmu dete" Ispovest uplašene majke: Prvo su ga vrebali dva sata, a onda...…
Blic 25.04.2021
“Ispred hale je bilo je sedmoro dece uzrasta od osam do 12 godina. Igrali su se kada je iz kola koja su tu bila parkirana duže vreme izašla žena i počela da im predlaže da uđu u automobil” Ovako za “Blic” započinje priču S.Đ. majka dečaka koji je bio u… »
„Turčin i nepoznata žena hteli da mi otmu dete“
Nova 25.04.2021
“Ispred hale je bilo je sedmoro dece uzrasta od osam do 12 godina. Igrali su se kada je iz kola koja su tu bila parkirana duže vreme izašla žena i počela da im predlaže da uđu u automobil” Ovako za “ Blic” započinje priču S. Đ. majka dečaka koji je bio u… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U toku ove nedelje biće isporučeno 85.000 tona nafte preko JANAF-a
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Ministarstvo prosvete: Formiran tim za praćenje vremenskih uslova, bezbednost đaka prioritet
Nedeljnik pre 14 minutajoš 98 povezanih
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane