Povezane vesti
Ministar upozoravao na opasan deo autoputa, pa tu poginuo
Nova 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
Radio 021 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja, Mario Meoni, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
N1 Info 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Airesa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Izbori odgovor onima koji žele da oslabe Rusiju; Gutešes spreman da bude domaćin pregovora
RTV pre 5 minutajoš 2 povezane
Svetski zvaničnici reagovali na presudu Tačiju i ostalim liderima OVK
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
U toku dana sunčano i toplo, a onda stiže promena: Vremenska prognoza za četvrtak 17. septembar
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
SAD moraju biti pripravne i za bitke oko - Meseca, rekao šef Združenog generalštaba SAD
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Novi izraelski udari na Gazu i jug Libana; Ne jenjavaju sukobi vladinih snaga i Huta u Jemenu
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana