Povezane vesti
Ministar upozoravao na opasan deo autoputa, pa tu poginuo
Nova 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
Radio 021 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja, Mario Meoni, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
N1 Info 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Airesa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Vesti dana »

Šest meseci od smrti Saše Popovića: Suzana plače nad grobom, sestra ljubi spomenik: "Nikada te nećemo zaboraviti" (Video)
Blic pre 38 minutajoš 29 povezanih

Pet imena koja su obeležila meč Srbije i Portugala na Evrobasketu
BBC News pre 14 minutajoš 78 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Privatne vojne firme iz SAD mogle bi biti raspoređene u Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Priština: Nije izabran potpredsednik iz srpske zajednice, Baša zaključio konstitutivnu sednicu
RTV pre 39 minutajoš 16 povezanih