Povezane vesti
Ministar upozoravao na opasan deo autoputa, pa tu poginuo
Nova 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
Radio 021 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja, Mario Meoni, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Ajresa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Ministar saobraćaja Argentine poginuo na deonici autoputa na koju je upozoravao
N1 Info 25.04.2021
Argentinski ministar saobraćaja Mario Meoni poginuo je u saobraćajnoj nesreći na 100 kilometara zapadno od Buenos Airesa, kada je izgubio kontrolu nad službenim automobilom kojim je upravljao. Meoni je putovao sam u svoj rodni Hunin, čiji je… »
Vesti dana »

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 25 minutajoš 38 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 55 minutajoš 12 povezanih

Kijev ne vjeruje u spremnost Rusije na mir nakon napada na energetska postrojenja
Al Jazeera pre 55 minutajoš 84 povezane