Povezane vesti
Srbi se bore za titulu najkorisnijeg u evroligi! Vasa gazi ispred svih! Imamo Jokića u NBA, ali i Micića u Evropi
Mondo 25.04.2021
Počelo je glasanje, a mi imamo za koga da navijamo. Počelo je glasanje, a mi imamo za koga da navijamo Evroliga je zvanično otvorila glasanje za najkorisnijeg košarkaša takmičenja u aktuelnoj sezoni. Konkurencija je brutalno jaka, ali među njom su i tri… »
Bira se MVP evrolige! Trojica srpskih košarkaša u konkurenciji za najkorisnijeg igrača!
Hot sport 25.04.2021
Evroliga je otvorila glasanje za najkorisnijeg igrača (MVP) tog takmičenja u ovoj sezoni. U konkurenciji je 12 košarkaša, a među njima i trojica reprezentativca Srbije – Vasilije Micić, Vladimir Lučić i Marko Gudurić. Upravo je plejmejker Efesa jedan od… »
Micić MVP favorit, počelo glasanje za najboljeg u Evroligi
Nova 25.04.2021
Srpski košarkaš Vasilije Micić nalazi se u konkurenciji za MVP-ja ove sezone Evrolige i za sada vodi u anketi sa 10,6 posto glasova. Evroliga je tek pokrenula glasanje i izbor za najkorisnijeg igrača, pa još ima vremena da se štošta promeni. Ljubitelji… »
Vesti dana »

Stiglo osveženje: Kiša u Beogradu, oluja i grad u centralnim delovima Srbije; od sutra osetno svežije
Sputnik pre 2 satajoš 110 povezanih

Nastavljeni protesti u Srbiji, ali i policijske intervencije i privođenja
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih

Dve devojke iz Lazarevca krenule na more, pa nastradale kod bileće: Automobilom zakačile bankinu, prešle u levu traku i direktno se zakucale u kamion!
Kurir pre 53 minutajoš 37 povezanih

Grom udario u drvo, pa nastao haos: Veliki požar izbio u selima na Maljenu - na licu mesta dobrovoljci i vatrogasci iz Čačka
RINA pre 1 satjoš 19 povezanih

Direktor policije: Tokom blokade auto-puta kod Lajkovca privedeno 15 osoba
Beta pre 9 satijoš 40 povezanih