Povezane vesti
Srbi se bore za titulu najkorisnijeg u evroligi! Vasa gazi ispred svih! Imamo Jokića u NBA, ali i Micića u Evropi
Mondo 25.04.2021
Počelo je glasanje, a mi imamo za koga da navijamo. Počelo je glasanje, a mi imamo za koga da navijamo Evroliga je zvanično otvorila glasanje za najkorisnijeg košarkaša takmičenja u aktuelnoj sezoni. Konkurencija je brutalno jaka, ali među njom su i tri… »
Bira se MVP evrolige! Trojica srpskih košarkaša u konkurenciji za najkorisnijeg igrača!
Hot sport 25.04.2021
Evroliga je otvorila glasanje za najkorisnijeg igrača (MVP) tog takmičenja u ovoj sezoni. U konkurenciji je 12 košarkaša, a među njima i trojica reprezentativca Srbije – Vasilije Micić, Vladimir Lučić i Marko Gudurić. Upravo je plejmejker Efesa jedan od… »
Micić MVP favorit, počelo glasanje za najboljeg u Evroligi
Nova 25.04.2021
Srpski košarkaš Vasilije Micić nalazi se u konkurenciji za MVP-ja ove sezone Evrolige i za sada vodi u anketi sa 10,6 posto glasova. Evroliga je tek pokrenula glasanje i izbor za najkorisnijeg igrača, pa još ima vremena da se štošta promeni. Ljubitelji… »
Vesti dana »
Nova računica za vozače u Evropi: Zbog skupe nafte gorivo bi moglo da poskupi i do 220 evra
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 11 minutajoš 69 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 21 minutajoš 24 povezane
(BLOG) Šta je poručio vrhovni vođa Irana u prvom obraćanju naciji dok Izrael tvrdi da je pogodio kompleks za razvoj nuklearnog oružja
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih