Повезане вести

Срби се боре за титулу најкориснијег у евролиги! Васа гази испред свих! Имамо Јокића у НБА, али и Мицића у Европи

Срби се боре за титулу најкориснијег у евролиги! Васа гази испред свих! Имамо Јокића у НБА, али и Мицића у Европи

Мондо 25.04.2021
Почело је гласање, а ми имамо за кога да навијамо. Почело је гласање, а ми имамо за кога да навијамо Евролига је званично отворила гласање за најкориснијег кошаркаша такмичења у актуелној сезони. Конкуренција је брутално… »
Бира се МВП евролиге! Тројица српских кошаркаша у конкуренцији за најкориснијег играча!

Бира се МВП евролиге! Тројица српских кошаркаша у конкуренцији за најкориснијег играча!

Хот спорт 25.04.2021
Евролига је отворила гласање за најкориснијег играча (МВП) тог такмичења у овој сезони. У конкуренцији је 12 кошаркаша, а међу њима и тројица репрезентативца Србије – Василије Мицић, Владимир Лучић и Марко Гудурић. Управо је… »
Мицић МВП фаворит, почело гласање за најбољег у Евролиги

Мицић МВП фаворит, почело гласање за најбољег у Евролиги

Нова 25.04.2021
Српски кошаркаш Василије Мицић налази се у конкуренцији за МВП-ја ове сезоне Евролиге и за сада води у анкети са 10,6 посто гласова. Евролига је тек покренула гласање и избор за најкориснијег играча, па још има времена да се… »

Вести дана »