Повезане вести
Србин разбија у Бундеслиги, матирао и шампиона: Звездино "дете" блиста на позајмици, сад је други стрелац лиге!
Мондо 25.04.2021
Ипак, то није било довољно његовом тиму да се заустави Салцбург. Ипак, то није било довољно његовом тиму да се заустави Салцбург. У Ајнтрахту није било реално да добије шансу, а његов одлазак на позајмицу у Аустрију показао… »
Јовељић поново прецизан против Салцбурга (видео)
Моззарт спорт 25.04.2021
Овога пута недовољно да Волфсбергер избегне пораз – 2:1 (1:1). Ајнтрахт је био превелики залогај за тада 19-годишњег Дејана Јовељића, па је бивши нападач Црвене звезде место у тиму из Франкфурта морао да заради на позајмицама… »
Игра интелигентан фудбал: Јовељић видео прилику и "раскомадао" противничког голмана (видео )
Вечерње новости 25.04.2021
Одлазак Дејана Јовељића у аустрисјки Волсфбергер на позајмицу показао се као пун погодак, јер је некадашњи нападач Црвене звезде, сада под уговорим са Ајтрахтом, дао свој 14. гол у тамошњем шампионату. Овога пута против лидера… »
Вести дана »

Јовановић апелује на Звезду: "Волео бих више домаћих играча, ја сам био странац и знам..."
Спортске.нет пре 1 сатјош 17 повезаних

Гореће и небо и асфалт, а кошава ће бити олујне јачине! Попаљени аларми за целу Србију, а ево шта се за викенд кува У атмосфери
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана