Povezane vesti
"Slomljena sam i besna": Majka trudnice (24) koja je preminula od korone na Kliničkom centru u Sarajevu
Blic 25.04.2021
„Moje Melihe nema, ubili su je. Zar na mome detetu da pravdaju te malina respiratore. Ako su je priključili na taj respirator, to je ubistvo!“ Ovo je za Avaz izjavila Zikreta Mujdžić, majka Melihe Lisak (24) iz Visokog, trudnice koja je preminula na… »
Majka kroz suze o ćerki koja je umrla od korone u 7. mesecu trudnoće: "Ubili su mi dete, tužiću ih"
Telegraf 25.04.2021
- Lagali su me. Kada god sam ih zvala i pitala za Melihu, govorili su mi da je dobro i da nema potrebe da ja dolazim - govori neutešna majka. - Moje Melihe nema, ubili su je... Zar na mome detetu da pravdaju malina respiratore. Ako su je priključili na… »
Vesti dana »
Ujutru ponegde mraz, tokom dana toplo - maksimalna temperatura do 25 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Hezbolah saopštio da je izveo više napada na izraelske snage i gradove
Euronews pre 18 minutajoš 12 povezanih
Orban krenuo ka granici sa Srbijom: Premijer Mađarske proverava da li je sa gasovodom sve u redu
Euronews pre 32 minutajoš 9 povezanih
Jokić i Denver dobili sjajne vesti, novo košarkaško čudo odigralo kao legenda nekada
Nova pre 58 minutajoš 12 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, danas na redu PUPS i "Mi - glas iz naroda"
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih