Povezane vesti

Marinika Tepić u Jagodini, daje iskaz u vezi sa optužbama protiv Markovića

Marinika Tepić u Jagodini, daje iskaz u vezi sa optužbama protiv Markovića

N1 Info 26.04.2021
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić stigla je u Policijsku upravu Jagodina, gde će dati iskaz u vezi sa navodima o podvođenju maloletnica u Jagodini, a za šta je optužila Dragana Markovića Palmu. Ispred zgrade policije… »
AUDIO Kako se Mića kleo da je Palma podvodio devojke

AUDIO Kako se Mića kleo da je Palma podvodio devojke

Nova 26.04.2021
Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović ispričao je za Nova.rs da je prisustvovao žurkama u Jagodini, na kojima je funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke. Govoreći na televiziji Pink, Jovanović je večeras rekao… »
Palma: SSP me napada zbog prijave protiv Đilasa

Palma: SSP me napada zbog prijave protiv Đilasa

Danas 25.04.2021
Predsednik Jedinstvene Srbije ocenio je večeras da je Stranka slobode i pravde (SSP) optužbe za pedofiliju i podvojenje protiv njega izneo 20 dana nakon što je došao u posed dokumenta koji navodno ukazuje da je predsednik SSP Dragan Đilas tukao svoju… »
"Svi političari su bili kod mene": Palma ponovo o optužbama da je podvodio maloletnice i žene: Da je to neko uradio mojim…

"Svi političari su bili kod mene": Palma ponovo o optužbama da je podvodio maloletnice i žene: Da je to neko uradio mojim…

Blic 25.04.2021
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Markovič Palma večeras je u emisiji "Hit tvit" ponovo govorio o optužbama potpresednice SSP-a Marinike Tepić da je podvodio maloletnice i žene u Jagodini. Marković je rekao da u rasvetljavanju ovih afera želi da ide… »
Mića Jovanović demantovao sebe: Ponudio Palmi da bude svedok odbrane

Mića Jovanović demantovao sebe: Ponudio Palmi da bude svedok odbrane

Danas 25.04.2021
Osnivač Megatrenda i bivši član SPS povukao ranije izjave za medije Mića Jovanović povukao je u emisiji Hit tvit navode da je prisustvovao proslavama Dragana Markovića Palme na kojima su podvođene devojke. Jovanović je rekao da može da bude… »

Vesti dana »