Повезане вести

Мариника Тепић у Јагодини, даје исказ у вези са оптужбама против Марковића

Мариника Тепић у Јагодини, даје исказ у вези са оптужбама против Марковића

Н1 Инфо 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић стигла је у Полицијску управу Јагодина, где ће дати исказ у вези са наводима о подвођењу малолетница у Јагодини, а за шта је оптужила Драгана Марковића Палму. Испред… »
АУДИО Како се Мића клео да је Палма подводио девојке

АУДИО Како се Мића клео да је Палма подводио девојке

Нова 26.04.2021
Оснивач Универзитета Мегатренд Мића Јовановић испричао је за Нова.рс да је присуствовао журкама у Јагодини, на којима је функционер Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио девојке. Говорећи на телевизији Пинк, Јовановић… »
Палма: ССП ме напада због пријаве против Ђиласа

Палма: ССП ме напада због пријаве против Ђиласа

Данас 25.04.2021
Председник Јединствене Србије оценио је вечерас да је Странка слободе и правде (ССП) оптужбе за педофилију и подвојење против њега изнео 20 дана након што је дошао у посед документа који наводно указује да је председник ССП… »
"Сви политичари су били код мене": Палма поново о оптужбама да је подводио малолетнице и жене: Да је то неко урадио мојим…

"Сви политичари су били код мене": Палма поново о оптужбама да је подводио малолетнице и жене: Да је то неко урадио мојим…

Блиц 25.04.2021
Лидер Јединствене Србије Драган Маркович Палма вечерас је у емисији "Хит твит" поново говорио о оптужбама потпреседнице ССП-а Маринике Тепић да је подводио малолетнице и жене у Јагодини. Марковић је рекао да у расветљавању ових… »
Мића Јовановић демантовао себе: Понудио Палми да буде сведок одбране

Мића Јовановић демантовао себе: Понудио Палми да буде сведок одбране

Данас 25.04.2021
Оснивач Мегатренда и бивши члан СПС повукао раније изјаве за медије Мића Јовановић повукао је у емисији Хит твит наводе да је присуствовао прославама Драгана Марковића Палме на којима су подвођене девојке. Јовановић је рекао да… »

Вести дана »