Povezane vesti
Marinika Tepić u Jagodini, daje iskaz u vezi sa optužbama protiv Markovića
N1 Info 26.04.2021
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić stigla je u Policijsku upravu Jagodina, gde će dati iskaz u vezi sa navodima o podvođenju maloletnica u Jagodini, a za šta je optužila Dragana Markovića Palmu. Ispred zgrade policije… »
AUDIO Kako se Mića kleo da je Palma podvodio devojke
Nova 26.04.2021
Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović ispričao je za Nova.rs da je prisustvovao žurkama u Jagodini, na kojima je funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke. Govoreći na televiziji Pink, Jovanović je večeras rekao… »
Palma: SSP me napada zbog prijave protiv Đilasa
Danas 25.04.2021
Predsednik Jedinstvene Srbije ocenio je večeras da je Stranka slobode i pravde (SSP) optužbe za pedofiliju i podvojenje protiv njega izneo 20 dana nakon što je došao u posed dokumenta koji navodno ukazuje da je predsednik SSP Dragan Đilas tukao svoju… »
"Svi političari su bili kod mene": Palma ponovo o optužbama da je podvodio maloletnice i žene: Da je to neko uradio mojim…
Blic 25.04.2021
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Markovič Palma večeras je u emisiji "Hit tvit" ponovo govorio o optužbama potpresednice SSP-a Marinike Tepić da je podvodio maloletnice i žene u Jagodini. Marković je rekao da u rasvetljavanju ovih afera želi da ide… »
Mića Jovanović demantovao sebe: Ponudio Palmi da bude svedok odbrane
Danas 25.04.2021
Osnivač Megatrenda i bivši član SPS povukao ranije izjave za medije Mića Jovanović povukao je u emisiji Hit tvit navode da je prisustvovao proslavama Dragana Markovića Palme na kojima su podvođene devojke. Jovanović je rekao da može da bude… »
Vesti dana »
Nije htela lopta u Šmajhelovu mrežu: Srbija dominirala, ali nije uspela da se plasira u četvrtfinale Lige nacija
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
"Putin će morati da proguta svoj ponos"! Poznati istoričar smatra da će Zapad prozreti njegov blef!
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
"On se samo nasmejao i pao": Voditeljka je na moru doživela tragediju kada joj je suprug preminuo: "Nije dobio nikakvu šansu, dva srčana udara i kraj" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Slika dana oduševila sve: Vatrogasac rizikovao život kako bi spasio malo jagnje iz velikog požara (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana