Повезане вести
У Србију стигло још пола милиона доза вакцина Синофарм; Брнабић: У јуну безбедни ако убрзамо вакцинацију
РТВ 26.04.2021
БЕОГРАД - Нови контигент од пола милиона доза вакцина против вируса корона кинеског произвођача Синофарм стигао је данас у Србију. Авион са вакцинама слетео је на београдски аеродром "Никола Тесла", а дочекале су га премијерка… »
У Србију данас стиже нови контигент вакцина Синофарм
Нови магазин 26.04.2021
Србији ће данас из Кине бити испоручен нови контигент Синофарм вакцина против коронавируса. Како је најављено из Владе Србије, пошиљку ће на београдском аеродрому Никола Тесла дочекати премијерка Ана Брнабић и амбасадорка Кине… »
Данас у Србију стиже још пола милиона доза кинеске вакцине
Радио 021 26.04.2021
Нове дозе кинеских вакцина "Синофарм" данас стижу у Србију. У питању је пола милиона доза, а на београдском аеродрому ће их дочекати председница Владе Србије Ана Брнабић и амбасадорка Народне Републике Кине Чен Бо. Након тога… »
Стиже још вакцина! Премијерка Брнабић заједно са амбасадорком Кине данас дочекује нови контингент Синофарма
Србија данас 26.04.2021
Данас стиже нови контингент вакцина Синофарм. Председница Владе Србије Ана Брнабић и амбасадорка Кине Чен Бо присуствоваће данас дочеку авиона са новим контигентом вакцина Синофарм. Како је саопштила Владина Канцеларија за… »
Брнабић дочекује авион са кинеским вакцинама: У понедељак стиже нови контингент "Синофарм" цепива
Вечерње новости 26.04.2021
Како је саопштила Владина Канцеларија за сарадњу с медијима, дочек ће бити у 11.55 на београдском аеродрому "Никола Тесла".… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане