Povezane vesti

Čović ogorčen: Nepravedan rezultat motiv više do kraja prvenstva

Čović ogorčen: Nepravedan rezultat motiv više do kraja prvenstva

Večernje novosti 26.04.2021
"Mislim da smo naivno primili golove. Mi smo stvarali šanse, a oni su pogađali i zato rezultat nije bio pravedan. Želeli smo da pobedimo posle eliminacije iz Kupa Srbije, nažalost, to se nije dogodilo, iako smo bili bolji rival na terenu. Ova utakmica… »
Pavlović opet igra za Partizan, imao poruku i za Stanojevića

Pavlović opet igra za Partizan, imao poruku i za Stanojevića

Nova 26.04.2021
Fudbaler Partizana Lazar Pavlović srećan je što je dobio priliku da bude starter u meču protiv Spartaka. Crno-beli su u 33. kolu Superlige pobedili tim iz Subotice 2:1, a Pavlović je bio strelac prvog gola u 38. minutu. „Bila je ovo veoma teška… »
Partizanova desetka pogodila posle šest meseci: Srećan sam kad god dobijem šansu, rad se isplati!

Partizanova desetka pogodila posle šest meseci: Srećan sam kad god dobijem šansu, rad se isplati!

Mondo 26.04.2021
Mladi fudbaler crno-beli zadovoljan igrom tima protiv Spartaka u 33. kolu Superlige. Mladi fudbaler crno-beli zadovoljan igrom tima protiv Spartaka u 33. kolu Superlige. Crno-beli su pobedili, a važnu ulogu na ovom meču imao je Lazar Pavlović koji nije… »
Lazar Pavlović: Srećan sam što sam dobio šansu da budem starter

Lazar Pavlović: Srećan sam što sam dobio šansu da budem starter

Večernje novosti 26.04.2021
Crno-beli su u 33. kolu Superlige Srbije pobedili tim iz Subotice 2:1, a Pavlović je bio strelac prvog gola u 38. minutu. "Bila je ovo veoma teška utakmica za nas posle polufinala Kupa u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili… »
“Fizički i psihički iscrpljeni, morali smo da damo ono iz prvog poluvremena”

“Fizički i psihički iscrpljeni, morali smo da damo ono iz prvog poluvremena”

Vesti online 26.04.2021
Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć na svom terenu Spartak iz Subotice sa 2:1, u 33. kolu Superlige Srbije. Utakmica na stadionu u Humskoj bila je uzbudljiva od samog početka, a pobednik je odlučen tek u 88. minutu. Trener Partizana zamerio je… »
"Bili smo i fizički i psihički iscrpljeni" Stanojević ima razumevanje za tim, ali od igrača Partizana - jedno baš traži!

"Bili smo i fizički i psihički iscrpljeni" Stanojević ima razumevanje za tim, ali od igrača Partizana - jedno baš traži!

Sportal blic 25.04.2021
Trener Partizana bio je zadovoljan pobedom nad Spartakom u 33. kolu Superlige Srbije. i produžili šampionsku trku. Novi trijumf, posle plasmana u finale Kupa, obradovao je Stanojevića. - Posle teške utakmice u Novom Sadu (pobeda nad Vojvodinom u… »
Aleksandar Stanojević: Bili smo fizički iscrpljeni, moramo da realizujemo šanse (video)

Aleksandar Stanojević: Bili smo fizički iscrpljeni, moramo da realizujemo šanse (video)

Večernje novosti 25.04.2021
Nakon meča Aleksandar Stanojević dao je kratak komentar. - Posle teške utakmice u Novom Sadu bili smo fizički i psihički iscrpljeni. Imali smo šansu u prvom poluvremenu koju smo morali da iskoristimo. Primili smo gol iz prekida. Moramo šanse da… »

Vesti dana »