Повезане вести

Човић огорчен: Неправедан резултат мотив више до краја првенства

Човић огорчен: Неправедан резултат мотив више до краја првенства

Вечерње новости 26.04.2021
"Мислим да смо наивно примили голове. Ми смо стварали шансе, а они су погађали и зато резултат није био праведан. Желели смо да победимо после елиминације из Купа Србије, нажалост, то се није догодило, иако смо били бољи ривал… »
Павловић опет игра за Партизан, имао поруку и за Станојевића

Павловић опет игра за Партизан, имао поруку и за Станојевића

Нова 26.04.2021
Фудбалер Партизана Лазар Павловић срећан је што је добио прилику да буде стартер у мечу против Спартака. Црно-бели су у 33. колу Суперлиге победили тим из Суботице 2:1, а Павловић је био стрелац првог гола у 38. минуту. „Била је… »
Партизанова десетка погодила после шест месеци: Срећан сам кад год добијем шансу, рад се исплати!

Партизанова десетка погодила после шест месеци: Срећан сам кад год добијем шансу, рад се исплати!

Мондо 26.04.2021
Млади фудбалер црно-бели задовољан игром тима против Спартака у 33. колу Суперлиге. Млади фудбалер црно-бели задовољан игром тима против Спартака у 33. колу Суперлиге. Црно-бели су победили, а важну улогу на овом мечу имао је… »
Лазар Павловић: Срећан сам што сам добио шансу да будем стартер

Лазар Павловић: Срећан сам што сам добио шансу да будем стартер

Вечерње новости 26.04.2021
Црно-бели су у 33. колу Суперлиге Србије победили тим из Суботице 2:1, а Павловић је био стрелац првог гола у 38. минуту. "Била је ово веома тешка утакмица за нас после полуфинала Купа у Новом Саду. Били смо мало уморни и… »
“Физички и психички исцрпљени, морали смо да дамо оно из првог полувремена”

“Физички и психички исцрпљени, морали смо да дамо оно из првог полувремена”

Вести онлине 26.04.2021
Фудбалери Партизана победили су синоћ на свом терену Спартак из Суботице са 2:1, у 33. колу Суперлиге Србије. Утакмица на стадиону у Хумској била је узбудљива од самог почетка, а победник је одлучен тек у 88. минуту. Тренер… »
"Били смо и физички и психички исцрпљени" Станојевић има разумевање за тим, али од играча Партизана - једно баш тражи!

"Били смо и физички и психички исцрпљени" Станојевић има разумевање за тим, али од играча Партизана - једно баш тражи!

Спортал блиц 25.04.2021
Тренер Партизана био је задовољан победом над Спартаком у 33. колу Суперлиге Србије. и продужили шампионску трку. Нови тријумф, после пласмана у финале Купа, обрадовао је Станојевића. - После тешке утакмице у Новом Саду (победа… »
Александар Станојевић: Били смо физички исцрпљени, морамо да реализујемо шансе (видео)

Александар Станојевић: Били смо физички исцрпљени, морамо да реализујемо шансе (видео)

Вечерње новости 25.04.2021
Након меча Александар Станојевић дао је кратак коментар. - После тешке утакмице у Новом Саду били смо физички и психички исцрпљени. Имали смо шансу у првом полувремену коју смо морали да искористимо. Примили смо гол из прекида… »

Вести дана »