Povezane vesti
Marina Tucaković o borbi sa KANCEROM! Ova Cecina PESMA joj je POMOGLA u teškim trenucima!
Svet & Skandal 26.04.2021
Posle četiri godine teške borbe sa kancerom, Marina Tucaković progovorila je o svojoj bolesti i otkrila kako se sada oseća. –Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije… »
"Idem na terapije, stanje mi: Varira..." Marina Tucaković se hrabro bori sa kancerom: "u teškim situacijama mi pomaže Cecina…
Blic 26.04.2021
Najpoznatiji tekstopisac u Srbiji i regionu otkriva za “Blic” da teške trenutke leči pesmom “Kukavica”, koju je napisala za Svetlanu Ražnatović. Tekstopisac Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa kancerom, o čemu je u nekoliko navrata… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 61 povezana

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTS pre 24 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 8 satijoš 34 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 23 minutajoš 34 povezane