Повезане вести
Марина Туцаковић о борби са КАНЦЕРОМ! Ова Цецина ПЕСМА јој је ПОМОГЛА у тешким тренуцима!
Свет & Скандал 26.04.2021
После четири године тешке борбе са канцером, Марина Туцаковић проговорила је о својој болести и открила како се сада осећа. –Онако се осећам. Стање стално варира, некада ми је добро, некада лоше. Одлазим редовно код лекара и на… »
"Идем на терапије, стање ми: Варира..." Марина Туцаковић се храбро бори са канцером: "у тешким ситуацијама ми помаже Цецина…
Блиц 26.04.2021
Најпознатији текстописац у Србији и региону открива за “Блиц” да тешке тренутке лечи песмом “Кукавица”, коју је написала за Светлану Ражнатовић. Текстописац Марина Туцаковић и даље води битку са канцером, о чему је у неколико… »
Вести дана »
Управо је издато застрашујуће наређење! У току акција "Око за око", Израел "жедан крви", чека зелено светло САД, главни преговарач Ирана поднео оставку (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 25 повезаних
"Време истиче за Иран"! Трамп: Споразум са Техераном ће бити постигнут само када буде „згодан и добар“ за САД
Курир пре 1 минутјош 20 повезаних
Од сада забрањена продаја е-цигарета малолетницима, сви трговински ланци морају јавно да објављују пуне ценовнике
Нова економија пре 7 сатијош 43 повезане