Povezane vesti

"Kod Novaka nema ništa: Besplatno!" Aslan Karacev nije ponovio podvig i u finalu Serbia opena, a ovako je sumirao utiske o…

"Kod Novaka nema ništa: Besplatno!" Aslan Karacev nije ponovio podvig i u finalu Serbia opena, a ovako je sumirao utiske o…

Sportal blic 26.04.2021
Najveća senzacija Serbia opena - nije i osvojila taj turnir, ali jeste oduševila mnoge. Mateo Beretini je u finalu ATP turnira u našem glavnog gradu pobedo Aslana Karaceva posle tri seta velike borbe, pa ruski teniser, koji je dan ranije u , nije uspeo… »
Uz ćevape osvojio Beograd: Mateo Beretini, oduševljeni šampion Serbia opena: Ovde su ljudi - fenomenalni!

Uz ćevape osvojio Beograd: Mateo Beretini, oduševljeni šampion Serbia opena: Ovde su ljudi - fenomenalni!

Sportal blic 26.04.2021
Pobednik Serbia opena u sjajnom raspoloženju napušta naš glavni grad. Mateo Beretini je u finalu ATP turnira u Beogradu gradu pobedo Aslana Karaceva posle tri seta velike borbe, pa ruski teniser, koji je dan ranije u , nije uspeo da napravi novi… »
Italijan presrećan: Evo šta je rekao o turniru u Beogradu!

Italijan presrećan: Evo šta je rekao o turniru u Beogradu!

Hot sport 26.04.2021
Italijan je ‘zagospodario’ Beogradom! Italijanski teniser Mateo Beretini osvojio je Serbian open odigran prethodne nedelje u Beogradu. Evo kakve su njegove impresije. ‘Izuzetno sam cenio igru Karaceva i pre finala, trenirali smo zajedno. Znao sam da… »
“Poštujem Novakovu ishranu, ali morao sam da probam ćevape!”

“Poštujem Novakovu ishranu, ali morao sam da probam ćevape!”

Vesti online 26.04.2021
Novi šampion Serbia Opena Mateo Beretini bio je prezadovoljan svojom igrom u finalu protiv Aslana Karaceva, ali i hranom koja mu je bila servirana za vreme boravka u Beogradu. – Mislim da je hrana bila sjajna, jeo sam čevape! Nisam vegan, ali… »
Beretini pun reči hvale za organizaciju: Slavi titulu, a posebno mu se dopali ćevapi!

Beretini pun reči hvale za organizaciju: Slavi titulu, a posebno mu se dopali ćevapi!

Večernje novosti 25.04.2021
Beretini je savladao Karaceva u finalu turnira u Beogradu posle tri odigrana seta – 6:1, 3:6, 7:6. Karacev je bio nezgodan protivnik. - Izuzetno sam cenio igru Karaceva i pre finala, trenirali smo zajedno. Znao sam da igra odlično, i juče je bio… »

Vesti dana »