Povezane vesti
"Kod Novaka nema ništa: Besplatno!" Aslan Karacev nije ponovio podvig i u finalu Serbia opena, a ovako je sumirao utiske o…
Sportal blic 26.04.2021
Najveća senzacija Serbia opena - nije i osvojila taj turnir, ali jeste oduševila mnoge. Mateo Beretini je u finalu ATP turnira u našem glavnog gradu pobedo Aslana Karaceva posle tri seta velike borbe, pa ruski teniser, koji je dan ranije u , nije uspeo… »
Uz ćevape osvojio Beograd: Mateo Beretini, oduševljeni šampion Serbia opena: Ovde su ljudi - fenomenalni!
Sportal blic 26.04.2021
Pobednik Serbia opena u sjajnom raspoloženju napušta naš glavni grad. Mateo Beretini je u finalu ATP turnira u Beogradu gradu pobedo Aslana Karaceva posle tri seta velike borbe, pa ruski teniser, koji je dan ranije u , nije uspeo da napravi novi… »
Italijan presrećan: Evo šta je rekao o turniru u Beogradu!
Hot sport 26.04.2021
Italijan je ‘zagospodario’ Beogradom! Italijanski teniser Mateo Beretini osvojio je Serbian open odigran prethodne nedelje u Beogradu. Evo kakve su njegove impresije. ‘Izuzetno sam cenio igru Karaceva i pre finala, trenirali smo zajedno. Znao sam da… »
“Poštujem Novakovu ishranu, ali morao sam da probam ćevape!”
Vesti online 26.04.2021
Novi šampion Serbia Opena Mateo Beretini bio je prezadovoljan svojom igrom u finalu protiv Aslana Karaceva, ali i hranom koja mu je bila servirana za vreme boravka u Beogradu. – Mislim da je hrana bila sjajna, jeo sam čevape! Nisam vegan, ali… »
Beretini pun reči hvale za organizaciju: Slavi titulu, a posebno mu se dopali ćevapi!
Večernje novosti 25.04.2021
Beretini je savladao Karaceva u finalu turnira u Beogradu posle tri odigrana seta – 6:1, 3:6, 7:6. Karacev je bio nezgodan protivnik. - Izuzetno sam cenio igru Karaceva i pre finala, trenirali smo zajedno. Znao sam da igra odlično, i juče je bio… »
Vesti dana »
uživo Skupština Srbije usvojila budžet za 2025, opozicija ne učestvuje u sednici
NIN pre 1 satjoš 63 povezane
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Stojmenović: Mnogo razloga da crvena boja bude u Skupštini Beograda
Beta pre 56 minutajoš 27 povezanih