Повезане вести
"Код Новака нема ништа: Бесплатно!" Аслан Карацев није поновио подвиг и у финалу Сербиа опена, а овако је сумирао утиске о…
Спортал блиц 26.04.2021
Највећа сензација Сербиа опена - није и освојила тај турнир, али јесте одушевила многе. Матео Беретини је у финалу АТП турнира у нашем главног граду победо Аслана Карацева после три сета велике борбе, па руски тенисер, који је… »
Уз ћевапе освојио Београд: Матео Беретини, одушевљени шампион Сербиа опена: Овде су људи - феноменални!
Спортал блиц 26.04.2021
Победник Сербиа опена у сјајном расположењу напушта наш главни град. Матео Беретини је у финалу АТП турнира у Београду граду победо Аслана Карацева после три сета велике борбе, па руски тенисер, који је дан раније у , није успео… »
Италијан пресрећан: Ево шта је рекао о турниру у Београду!
Хот спорт 26.04.2021
Италијан је ‘загосподарио’ Београдом! Италијански тенисер Матео Беретини освојио је Сербиан опен одигран претходне недеље у Београду. Ево какве су његове импресије. ‘Изузетно сам ценио игру Карацева и пре финала, тренирали смо… »
“Поштујем Новакову исхрану, али морао сам да пробам ћевапе!”
Вести онлине 26.04.2021
Нови шампион Сербиа Опена Матео Беретини био је презадовољан својом игром у финалу против Аслана Карацева, али и храном која му је била сервирана за време боравка у Београду. – Мислим да је храна била сјајна, јео сам чевапе… »
Беретини пун речи хвале за организацију: Слави титулу, а посебно му се допали ћевапи!
Вечерње новости 25.04.2021
Беретини је савладао Карацева у финалу турнира у Београду после три одиграна сета – 6:1, 3:6, 7:6. Карацев је био незгодан противник. - Изузетно сам ценио игру Карацева и пре финала, тренирали смо заједно. Знао сам да игра… »
Вести дана »
Док тужилаштво чека налаз обдукције тела пронађеног у бурету, председник Републике најављује нови обрачун са „прљавим полицајцима“ (ВИДЕО)
Инсајдер пре 27 минутајош 54 повезане
Директор компаније МОЛ: Експлозију у погону у Тисаујварошу изазвао угљоводоник у нафтоводу
Еуроневс пре 4 сатијош 42 повезане
Потоп у овим деловима Србије: Ево шта се очекује до краја дана и где ће пљуштати
Телеграф пре 1 сатјош 41 повезана